27 de novembre de 2020 27/11/20

Borriana continua ultimant els detalls per a l'obertura del Mercat de la Mar

Borriana continua ultimant els detalls per a l'obertura del Mercat de la Mar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Borriana continua ultimant els detalls per a l'obertura del Mercat de la Mar - (foto 2)
  Borriana continua ultimant els detalls per a l'obertura del Mercat de la Mar - (foto 3)

  Els operaris de les diferents empreses que s'estan encarregant de la preparació i adequació del terreny en el qual se situarà el nou Mercat de la Mar han accelerat el ritme dels seus treballs durant les dues últimes jornades per deixar llesta el més prompte possible la instal·lació davant la reobertura del servei. Ja en la jornada del dijous es van instal·lar els primers pals que serviran de suport al tancat instal·lat a la zona, i que té una doble funció tal com explica la regidor de Comerç, Inma Carda: “d'una banda ens serveix per a una delimitació clara del terreny en el qual s'instal·laran els llocs de venda, però sobretot s'instal·la per evitar que els centenars de bosses de plàstic que antigament acabaven repartides pel conjunt de la platja, queden ara atrapades en aquesta tanca i siguen més fàcils de retirar per part del servei de neteja”. De moment, la part nord del terreny en el qual es desenvoluparà el Mercat de la Mar ja té instal·lats tots els suports per a la tanca, que s'espera que estiga completament acabada la propera setmana.

  D'altra banda, aquest mateix matí s'han iniciat també les labors de pintat que es realitzen per delimitar els diferents llocs amb els quals comptarà el Mercat de la Mar. Així, els operaris han realitzat un primer marcat creuant línies en horitzontal i vertical respecte a la línia de mar per establir els espais en els quals se situaran els llocs de sis metres que ja s'han adjudicat als futurs venedors. A més, també s'han començat a numerar cadascun dels espais perquè a l'hora del muntatge siga molt més senzill tant trobar el lloc que correspon a cada venedor com la pròpia instal·lació del lloc. Segons ha explicat Carda “es tracta dels últims treballs abans de l'engegada del Mercat, encara que volem que es realitzen amb la major precisió i exactitud possible, per precisament evitar situacions com les quals es donaven en l'antic Mercaplaya, on en ocasions hi havia prop de cent llocs més dels permesos”. Segons ha explicat la regidora de l'àrea comercial, “ha estat un treball molt dur en els últims mesos, ja que el disseny del nou mercat ha implicat a moltes de les regidories del consistori, amb el que hem hagut de coordinar-nos per accelerar al màxim els passos a donar i, alhora, no deixar cap detall en l'aire que poguera generar situacions de conflicte en un futur”.

  D'aquesta forma, s'espera que a mitjan setmana vinent el terreny en el qual se situa el nou Mercat de la Mar estiga completament llest i tant la tanca perimetral com les indicacions i marques realitzades en el sòl estiguen llestes per facilitar l'activitat comercial i rebaixar al màxim l'afecció que antigament tenia el mercat sobre l'entorn.

   4 comentaris
  pepinillos
  pepinillos
  05/12/2016 03:12
  Te estas luciendo Carda

  Pues si en año y medio no has tenido tiempo de ponerlo en marcha, y dices que estan acelerando al maximo yo me pregunto, que hacias durante este año y medio? es increible que esta chica tenga la desfachatez de decir - Segons ha explicat la regidora de l'àrea comercial, “ha estat un treball molt dur en els últims mesos" Apaga y vamonos.

  Pujar