elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana completarà aquest trimestre el pla de renovació de les xarxes d'aigua i clavegueram previst per a 2017

Borriana completarà aquest trimestre el pla de renovació de les xarxes d'aigua i clavegueram previst per a 2017
  • Els treballs en diversos carrers del centre històric començaran la setmana pròxima

L'Ajuntament de Borriana iniciarà la setmana vinent les obres previstes en el centre històric de la localitat. Uns treballs que tenen per objectiu recondicionar i millorar els serveis de proveïment i clavegueram del municipi i que s'emmarquen dins del Pla de Renovació previst per a 2017.

Dins del pla, cada any es redacta un projecte constructiu en el qual es defineixen i programen les obres a realitzar al llarg de cada exercici. En aquest cas, el projecte corresponent al present any contemplava actuacions en 6 zones i, fins avui, ja s'han realitzat els treballs previstos en els trams compresos entre el carrer Encarnació i el carrer Menéndez i Pelayo, a l'entorn de plaça de les Monges, en l'Avinguda Jaime Chicharro i en l'entorn del carrer General Prim. Actualment, només queden per executar-se les obres en diversos carrers del casc històric, que són les que arrancaran la setmana vinent, i en un tram de l'Avinguda Mediterrània, on els treballs començaran a meitat d'octubre.

Quant a aquests dos projectes, les millores que s'executaran tant en l'avinguda com en el casc històric serviran per a complementar les tasques de condicionament realitzades en anys anteriors i, a la vegada, permetran avançar en la renovació de les xarxes existents en la zona. Precisament, aquests treballs s'han programat per a després de l'estiu amb la finalitat de minimitzar les possibles molèsties als usuaris.

El regidor de Serveis i Via Pública de Borriana, Vicente Aparisi, ha ressaltat la “importància” que té per a la ciutat “disposar d'un Pla de Renovació, que està permetent millorar notablement unes infraestructures que resulten fonamentals per a la població”. En eixe sentit, també ha comentat que, a causa de la seua magnitud, “unes obres d'aquest tipus, sempre impliquen certes incomoditats”, per la qual cosa ha demanat “disculpes per les molèsties que es puguen generar”.

L'Ajuntament de Borriana ja ha començat a treballar en el projecte d'obres de renovació que s'executarà durant la pròxima anualitat, un pla que també permetrà continuar amb la renovació dels serveis en l'Avinguda Mediterrània i en el centre històric. Amb aquestes actuacions, quedaran renovats totalment els serveis d'aquestes zones. 

comentaris 2 comentaris
Tío fliper
Tío fliper
14/09/2017 11:09
Anem

Amen be fent feina i passant de vaques , pero recordat que els poblats marítims esperen molt de tu cap endavant sense parar .

Pujar