elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana, amb la campanya del quilo

Borriana, amb la campanya del quilo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Borriana, amb la campanya del quilo - (foto 2)

  Com cada any, el Centre Juvenil Salesià Porta Oberta s'encarregarà de realitzar la campanya del quilo; una arreplega d'aliments a favor de Cáritas, entre les llars de Borriana.

  L'arreplega donarà començament el dia 16 de desembre a les 10:00 hores en els poblats marítims, fins a les 13:30 hores, i posteriorment es realitzarà pel nucli urbà, entre les 15:00 i les 19:00 hores, arreplegant-se aliments no peribles, per a així poder ajudar als més desfavorits.

  Davant d'este esdeveniment solidari i tradicional, la regidor de joventut de l'Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer ha manifestat el seu reconeixement i gratitud "per la inestimable labor que realitza tots els anys Porta Oberta. Des d'esta regidoria volem mostrar tot el suport a estes activitats en pro dels altres, que definixen els nostres valors com persones".

  Per la seua banda, l'Alcaldessa Mª Josep Sanfont ha felicitat igualment al col·lectiu afirmant que "estic convençuda de que els borrianencs participaran com sempre en esta campanya mostrant la seua generositat i solidaritat"

  Pujar