28 de setembre de 2020 28/9/20

PP: “Borriana assumeix una despesa superior als 4.000 euros per recollir els fems del Port”

PP: “Borriana assumeix una despesa superior als 4.000 euros per recollir els fems del Port” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “Borriana assumeix una despesa superior als 4.000 euros per recollir els fems del Port” - (foto 2)

  Els veïns de Borriana han pagat enguany 4.334,40 euros extres per a arreplegar els fems de les empreses instal·lades en el Port després que el Consell haja decidit deixar de prestar un servei que es finançava amb fons autonòmics. L'import ho revela l'informe de treballs de neteja extraordinaris elaborat per l'empresa concessionària que el grup municipal del Partit Popular va sol·licitar al tripartit a fi de conèixer les despeses que amb caràcter extraordinari ha assumit Borriana el darrere any 2016.

  “Ens ha sorprès que l'Ajuntament de Borriana siga ara el que finança aquest servei en el Port”, ha valorat Juan Fuster, regidor i portaveu del PP en la localitat. “En primer lloc perquè no se'ns havia informat de la mesura i, en segon lloc, perquè entenem que si ara som els veïns de Borriana els que paguem de la nostra butxaca aquest recurs, ha de ser a canvi d'alguna contraprestació”.

  Aquesta serà precisament la consulta que formule demà el grup municipal del PP al tripartit en el si de les comissions informatives. “Volem conèixer a canvi de quin Borriana paga ara la recollida de brosses en el Port”. Perquè de fet, tal com constata l'informe, la mesura s'ha adoptat “a petició de l'Ajuntament de Borriana”, el qual ha reclamat la instal·lació de “un total d'11 unitats de contenidors que s'arrepleguen 5 vegades a l'estiu i tres a l'hivern”.

  Per al grup municipal del PP a Borriana, “resulta com menys sorprenent que estiguem assistint a una política autonòmica que lluny de prestar serveis aplica retallades”. Mesures que provoquen “una major despesa en el ciutadà i una menor oferta de prestacions” que no solament es fan patents “amb mesures com la del Port, sinó també en altres àmbits com l'urbanístic, amb les limitacions i condicions estipulades pel *Pativel, o l'educatiu, amb la retallada de l'oferta de places de l'Escola Oficial d'Idiomes”.

   1 comentari
  Cala
  Cala
  13/01/2017 10:01
  La serratella también existe

  Supongo que además del puerto , también se limpiara la serratella. Por allí limpian de aquellas maneras .

  Pujar