elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana aspira a doblar la seua quota en la Diputació de Castelló

Borriana aspira a doblar la seua quota en la Diputació de Castelló
  • Dos regidors estan en el llistat de possibles diputats provincials

Borriana podria doblegar el seu pes en el ple de la Diputació de Castelló de la pròxima legislatura.

Els partits polítics es troben en plena configuració dels llistats de regidors que passaran diputats pels seus respectius partits judicials.

Així, si en la passada legislatura la burrianense Lluïsa Monferrer va representar al partit judicial de Nules des de l'àrea de Joventut, en el període polític que ara s'obri podrien ser dos els diputats de Borriana.

Un d'ells seria Álex Clausell, que actualment és regidor en la capital de la Plana Baixa, on el Partit Popular espera governar de la mà de Marta Barrachina després de vèncer el 28 de maig en la majoria de partits judicials.

Encara que Clausell està en les travesses prèvies del partit, el PP està en aquests moments arreplegant els avals necessaris per part dels regidors electes, a partir dels quals es conformarà el llistat definitiu.

L'altre aspirant a diputat és Vicent Aparisi, actual regidor en funcions d'Esports, Via Pública i Zona Marítima, que ha sigut confirmat pel Partit Socialista com una de les deu persones que estaran en l'oposició de la institució provincial.

Aparisi, que una vegada confirmat ha valorat que “serà bo per a Borriana que tinga dos diputats”, és un perfil pròxim a l'executiva permanent de Samuel Falomir, el futur portaveu dels socialistes en la diputació, que ha cercat a persones amb experiència municipal per a controlar al nou govern popular des de les diferents àrees.

Pujar