27 de novembre de 2020 27/11/20

Borriana analitza amb els seus agents turístics el diagnòstic del Pla Estratègic de Turisme

Borriana analitza amb els seus agents turístics el diagnòstic del Pla Estratègic de Turisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Borriana analitza amb els seus agents turístics el diagnòstic del Pla Estratègic de Turisme - (foto 2)

  L'Ajuntament de Borriana ha acollit la doble sessió programada per la regidoria de Turisme en la qual s'ha analitzat el diagnòstic realitzat per l'empresa encarregada de la primera redacció del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat, que des de fa més de deu anys no es renovava i que pretén millorar les prestacions de la capital de la Plana Baixa a l'hora de rebre visitants. Durant el matí s'ha realitzat el primer de les trobades en el qual han estat presents des de membres de cadascun dels partits representats en el consistori fins a representants d'institucions com les Escoles de la Mar de la Generalitat Valenciana o de la Marina Burriananova, així com d'associacions veïnals dels Poblats Marítims. Mentre, en la sessió vespertina tant el representant de l'empresa, Alberto Galloso, com el regidor de l'àrea, Santiago Zorío, han tornat a rebre a representants de partits polítics, empresaris, restauradors o associacions i col·lectius relacionats amb el progrés del turisme local.

  D'entre les principals conclusions que s'han extret d'ambdues reunions, Zorío ha volgut destacar que "hem pogut detectar tant les principals potencialitats de Borriana a l'hora de millorar tant serveis com a capacitat d'acolliment, així com les febleses que s'intentaran millorar amb el temps, i sobre les quals ja s'ha actuat en alguns casos". Es tracta de casos com la comunicació interna dins de la població, que té el seu reflex a nivell turístic en per exemple "la finalització de les obres del vial de connexió entre la ciutat i el Port, una reivindicació històrica que sabem que també tindrà la seua repercussió positiva a nivell turístic". En un futur també se'ls sumaran projectes com la unió anul·lar d'aquest vial amb el del Grau.

  A més, també s'ha conclòs que tres de les grans potencialitats de Borriana són la rica representació de l'art Modernista en la ciutat, les platges i les activitats relacionades amb l'oci a la costa i la recuperació del món de la taronja com a atractiu per al turisme. Segons ha volgut concloure Zorío després d'aquestes dues trobades, "es tracta de seguir polint, aportant, millorant i optimitzant tot el reflectit en la primera redacció de l'anàlisi de la situació actual del turisme en la nostra ciutat, i per això hem volgut involucrar al màxim nombre d'agents socials i turístics perquè aporten el seu punt de vista, les seues iniciatives o les seues queixes per a millorar les nostres prestacions".

   1 comentari
  Nostradamus IV
  Nostradamus IV
  26/04/2017 05:04
  Ya lo sabía 🎼

  Plan que irá directo al cajón, llevaremos dos planea. Lo que explican se conoce desde hace 40 años, nada nuevo bajo el sol de Burriana

  Pujar