elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana abrigalla a Jorge Monferrer com a candidat del PP a l'alcaldia

Borriana abrigalla a Jorge Monferrer com a candidat del PP a l'alcaldia
  • La presidenta del PP de la província de Castelló assegura que Monferrer representa el projecte de "llibertat, confiança i respecte" que mereixen els borrianencs

MÉS FOTOS
Borriana abrigalla a Jorge Monferrer com a candidat del PP a l'alcaldia - (foto 2)
Borriana abrigalla a Jorge Monferrer com a candidat del PP a l'alcaldia - (foto 3)
Borriana abrigalla a Jorge Monferrer com a candidat del PP a l'alcaldia - (foto 4)

El PP de Borriana ha presentat aquesta vesprada a Jorge Monferrer com a candidat a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig. I ho ha fet amb el suport de la presidenta del Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, qui ha acudit a l'acte celebrat en els salons de la Caixa Rural San José de Borriana.

Jorge Monferrer ha reivindicat “l'orgull i la passió” per una ciutat que “hem de ser capaces de recuperar”. “Aquest és un projecte que no parla de nosaltres, parla de Borriana. Voler-la és treballar pel seu futur i el dels qui heretaran aquesta ciutat”.

“Borriana ha de ser resolutiva alhora que ambiciosa. Treballar per a garantir les solucions que els veïns estan farts de demandar sense aconseguir resposta. Esforçar-se, com ho van fer els nostres besavis i avantpassats, per a ser capaços d'aconseguir objectius per difícils que es presenten”, subratlla Monferrer.

“Aqueix és el gran repte que assumisc i que vull compartir amb tots, perquè cadascun de vosaltres sou aqueixa Borriana que inspira i que mobilitza. Aqueixa que se sap afortunada i s'enorgulleix de tot l'aconseguit, que lluita per superar-se i s'obstina a progressar. Aqueix és el repte que desitge aconseguir i per al qual us tendisc la mà, perquè estic convençut que units tornarem a ser Borriana”, garanteix Jorge Monferrer.

Per part seua, Barrachina ha afirmat que “Jorge Monferrer representa el projecte de llibertat, confiança i respecte del Partit Popular que mereixen els ciutadans de Borriana”, afirma Barrachina.

La líder provincial del PP defensa que “els homes i dones del PP estem cridats a liderar el canvi en la nostra terra per a posar-nos al servei dels ciutadans i resoldre els seus problemes”. “Els socialistes representen la desprotecció, el desgovern, la mala gestió i l'abandó mentre que en el PP som el projecte de canvi i nou rumb que Borriana i Castelló mereixen”, subratlla Barrachina.

“Jorge Monferrer és el nostre candidat a l'alcaldia de Borriana. Un luxe per al PP comptar amb persones com ell. És un exemple que en el Partit Popular tenim als millors, un equip que retorne la sensatesa al municipi enfront del populisme sense resultats que representa l'actual alcaldessa”, explica la presidenta provincial del PP.

“Borriana és terra d'identitat, de caràcter, i de personalitat. On impera el sentit comú i que ens enorgulleix i ens mostra la manera més autèntica de defensar les nostres tradicions: el nostre camp, la nostra agricultura, les nostres Falles, i la nostra cultura taurina”, indica Barrachina.

Pujar