28 de setembre de 2020 28/9/20

La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016

La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 1)
  • El Garbo s'alça amb el premi a la millor carrossa en la Batalla de Flors

Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2016 - Piromusical
Burriana - Misericordia 2016 - Piromusical
Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 1
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 1
Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 2
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 2
Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 3
Burriana - Misericordia 2016 - Batalla de Flores - 3
MÉS FOTOS
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 2)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 3)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 4)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 5)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 6)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 7)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 8)
La Batalla de Flors posa el punt final a les Festes de la Misericòrdia 2016 - (foto 9)

Borriana ha viscut una de les jornades més esperades dins de la setmana dedicada a la seva patrona, la Mare de Déu de la Misericòrdia. La Batalla de Flors posa el punt final a aquestes festes amb un to de color i bellesa, on les comissions falleres trauen al carrer les carrosses de paper en el qual han estat treballant des de principis d'estiu.

Les falles han començat a fer acte de presència en els voltants del Pla i el seu recorregut, realitzant la primera volta a partir de les 18.30 hores per mostrar el seu treball davant del jurat que ha anat votant que comissió es mereixia el guardó al millor carruatge. Les carrosses han anat desfilant davant dels seus veïns, adornats per la bellesa de les falleres vestides d'unes originals i cridaneres vestimentes.

No s'han volgut perdre aquest acte la corporació municipal al complet amb l'alcaldessa Maria Josep Safont al capdavant. També han estat presents els membres de la Junta Fallera i la Federació de Falles. A la cavalcada hi han participat delegacions regionals arribades des de Castelló, València i Alacant. Tancava la comitiva l'esperada carrossa de les reines falleres del 2016, Laura Conde i Marina Monferrer que amb aquest acte comencen a assaborir la fi del seu regnat.

Aquest any la regidoria de festes ha innovat en el carruatge de les representants municipals, ja que ha canviat l'elaboració de la carrossa de papers de colors a fibra de vidre. Un canvi que va despertar el descontent entre diferents sectors de les comissions falleres.

Però el confeti ha esborrat les discrepàncies perquè només hi havia lloc per al color i la bogeria entre tots els assistents. Un esdeveniment lúdic i festiu que gaudeixen tant menuts com grans. L'alegria s'ha desfermat entre les comissions que han aconseguit un premi en el concurs de carrosses. El Barri València s'ha alçat amb el primer lloc, el segon premi ha estat per al Club 53 i Sant Josep ha obtingut la tercera posició; el quart ha recaigut en la Falla Sant Blai, el cinquè per Cardenal Tarancón i el sisè ha estat per a Societat Club de Caçadors.

Un a vegada finalitzada la cavalcada, les falleres han baixat de les seves carrosses i els veïns s'han dirigit fins a la zona del riu on han pogut acomiadar-se de les Festes de la Misericòrdia 2016 a cop de pólvora. Sobre les 21.00 hores la nit s'ha omplit de color gràcies al fantàstic piromusical de la Pirotècnia Martí. La próximidad de la pólvora al riu ha provocat un petit incendi, els focus han estat apagats un cop ha finalitzat el castell de focs artificials.

Els tres últims coets han sigut. el comiat final d'una setmana intensa, plena de festes i actes per a tots els públics on han participat activament tots els penyistes i veïns de la ciutat. Ara només queda posar el comptador a zero i esperar 365 dies per tornar al Esclafit i donar inici a les festes de la Misericòrdia 2017.

Festes de la Misericordia 2016

Festes de la Misericordia 2016Entrar en el especial
 15 comentaris
unaaa
unaaa
14/09/2016 10:09
yooo

si hubiera pedido ayuda a las fallas..en dos ratos se pone papel a la m... de carroza que ha sacado...vamos..de traca

Pujar