4 de desembre de 2020 4/12/20

Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017

Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Cabalgata del Ninot
  Burriana - Fallas 2017 - Cabalgata del Ninot
  MÉS FOTOS
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 2)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 3)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 4)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 5)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 6)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 7)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 8)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 9)
  Barri València fa doblet en la Cavalcada del Ninot 2017 - (foto 10)

  La Falla Barri València ha aconseguit el primer premi en la Cavalcada del Ninot celebrada als carrers de Borriana la nit de dissabte. I per si fóra poc, també s'ha alçat amb el premi al millor Ninot, la qual cosa converteix el doblet en un dels grans èxits de l'agrupació fallera. El segon dels premis lliurats durant la mateixa cavalcada ha recaigut en la Falla Barri La Mota mentre que el tercer classificat ha correspost a la Falla de L'Escorredor. La quarta posició ha estat pel Barri d'Onda, mentre que La Mercè ha aconseguit el cinquè lloc i La Ravalera el sisè.

  Una any més les agrupacions falleres de Borriana participants en la tradicional Cavalcada del Ninot prèvia a l'arribada de les festes josefines, han desafiat a les temperatures per tornar a omplir de color, d'humor, de crítica i d'alegria el centre de la ciutat pel qual ha transcorregut una desfilada de carrosses amb centenars de persones com a públic. Cadascuna de les carrosses i comparses pensades i elaborades pels i les mateixes membres de les falles s'han donat cita en la plaça Generalitat per iniciar una desfilada que ha recorregut la totalitat del carrer de L'Escorredor on es concentrava el públic que ha omplert les voreres en tot moment. Just en l'equador del mateix carrer se situava la llotja en el qual les autoritats municipals esperaven el pas de les comparses per lliurar els premis adjudicats pocs minuts abans. Allí, la regidora de Festes de l'Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer ha estat l'encarregada de lliurar les diferents banderoles acreditatives de cadascun dels premis, al costat de la Reina Fallera, Elena Collado, qui s'ha vist immersa en les celebracions de cadascuna de les comparses premiades.

  La varietat de disfresses i motius triats per les comissions falleres per ambientar carrosses i formar comparses ha estat la tònica predominant, així que les autoritats, Corts Falleres i Dames de la Ciutat han pogut gaudir d'un grup reggae fent sàtira sobre l'actualitat municipal, una adaptació del Gran Prix que tombava bitlles polítiques, o fins i tot l'enterrament d'algun que un altre partit polític. Tal com explicava la mateixa Monferrer després de lliurar un dels premis a les agrupacions guanyadores, "un any més es demostra el treball, la creativitat i l'alegria que cadascuna de les falles participants en la Cavalcada del Ninot aporta a les festes, per la qual cosa és molt d'agrair els mesos de treball de cadascuna d'elles a l'hora de seguir elevant el nivell, i alhora, la capacitat d'atracció d'aquesta celebració per a tants i tants veïns i veïnes de Borriana".

  Pujar