27 de novembre de 2020 27/11/20

Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana

Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 1)
  • A més també s'han instal·lat en ambdues platges els distintius Qualitur i Ecoplayas per a la qualitat turística i de les instal·lacions amb les quals compta Borriana

Galeria de fotos
Burriana - Izado Banderas Playas de Calidad
Burriana - Izado Banderas Playas de Calidad
MÉS FOTOS
Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 2)
Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 3)
Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 4)
Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 5)
Les Banderes Blaves i distintius de qualitat ja llueixen en les platges de Borriana - (foto 6)

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Borriana, Santi Zorío, s'ha desplaçat fins a les platges de la Malvarrosa i L'Arenal per a instal·lar al costat dels operaris de Via Pública, els diferents distintius amb els quals, un any més, s'ha premiat a la qualitat turística i d'instal·lacions de les platges de la ciutat. Així, les Banderes Blaves tornen a lluir en el cel de la costa borrianenca en ambdues platges, acompanyades a més pels diferents distintius atorgats pel Ministeri d'Indústria i Turisme, amb la Q de qualitat i la bandera Qualitur, i la que també lliura anualment la Associación Técnica para la Gestión de Residuos,  Aseo Urbano y Medio Ambienet (Ategrus), la bandera *Ecoplayas.

D'aquesta forma, un any més l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor pertanyent a l'ens internacional Foundation for Environmental Education ha tornat a tenir en compte les característiques òptimes de les platges de Borriana perquè el reconegut distintiu de les Banderes Blaves torne fins a la ciutat. Fa precisament trenta anys que l'Associació lliura les Banderes Blaves amb les quals ja compta Borriana, a més de la distinció de Sender Blau que des de fa diversos anys també rep el Clot de la Mare de Déu com a exemple de la gestió i integració del paratge natural en l'oferta turística del conjunt de la ciutat. Tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Santi Zorío, “un any més estem molt satisfets de rebre tant les Banderes Blaves com els distintius de Qualitur i Ecoplayas, la qual cosa significa que des de l'Ajuntament i els diferents departaments implicats en la gestió, millora d'instal·lacions o neteja de les platges s'està realitzant un gran treball, la qual cosa es reconeix des de les diferents institucions autonòmiques, estatals i fins i tot internacionals”.

 2 comentaris
Abanderat de la veritat
Abanderat de la veritat
30/06/2017 01:06
Baderetes i poc més

Les banderes blaves són un negoci i punt. Els ajuntaments paguen per elles i són ells qui fan les mediciosn de qualitat d'aigua, etc. Després passen la informació a una empresa i esta els envia la bandereta i au. Els que passejem habitualment per la platja de Borriana sabem que no està neta i que té més merda que un galliner. La tenia amb el PP i també la té amb estos.... Que ha canviat? Res. Seguim igual de cecs davant estos trileros de les banderetes blaves.

Pujar