25 de gener de 2020 25/1/20

Atraca un banc en ple centre de Burriana i es dóna la fugida

Atraca un banc en ple centre de Burriana i es dóna la fugida - (foto 1)
  • Atracament en la sucursal del BBVA en el Pla

MÉS FOTOS
Atraca un banc en ple centre de Burriana i es dóna la fugida - (foto 2)
Atraca un banc en ple centre de Burriana i es dóna la fugida - (foto 3)

El centre de Burriana (Castelló) ha parat la seua activitat aquest migdia en convertir-se en l'escenari d'un atracament en la sucursals que el banc BBVA té en la localitat, concretament en la zona del Pla. L'intent d'atracament s'hauria dut a terme per una persona, que en aquests moments es troba en parador ignorat.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, l'atracador hauria aparcat a la porta de la sucursal bancària suposadament armat amb un ganivet i disposat a portar-se importants quantitats de diners, però en veure's intimidat pels treballadors i clients ha vist truncats els seus plans, decidint donar-se la fugida.

Per a llavors, les autoritats policials ja havien sigut avisades i s'han personat als voltants del banc acordonant la zona amb la finalitat de comprovar que tot es trobava en ordre.

Per part seua, fonts de la Guàrdia Civil de Castelló han confirmat a aquest diari que l'atracador no ha sigut encara localitzat pel que s'aquesta treballant per identificar-lo i dur a terme les gestions i investigacions pertinents.

Pujar