25 de maig de 2020 25/5/20

Les arts de carrers inunden els racons de Burriana

Les arts de carrers inunden els racons de Burriana - (foto 1)
  • Segona edició del Festival d’Arts de Carrer amb propostes gratuïtes per a tota la família

Galeria de fotos
Festival d'Arts de Carrer (FAC)
Festival d'Arts de Carrer (FAC)
MÉS FOTOS
Les arts de carrers inunden els racons de Burriana - (foto 2)
Les arts de carrers inunden els racons de Burriana - (foto 3)
Les arts de carrers inunden els racons de Burriana - (foto 4)

El passat cap de setmana va ser l’Emac. i aquest cap de setmana el FAC. Burriana s'ompli de cultura i ens continua proposant plans per a gaudir de música, art i altres propostes com la d’aquest cap de setmana. Els carrers i places de la localitat s'han convertit en l'escenari de la segona edició del Festival d’Arts de Carrer (FAC), una proposta impulsada per la Regidoria de Festes i Cultura amb la qual es busca consolidar l'oferta cultural en la localitat.

El festival s'ha celebrat principalment en el centre i els voltants amb propostes gratuïtes que arrancaven el divendres a la vesprada en el Mercat Municipal de Burriana amb la companyia Zoom-Zoom, que ens ha proposat amb “Hippos” un món on conviuen els animals i les persones.

El dissabte han continuat les propostes per a tota la família amb “Entrepans i vinyetes” al matí, de la mà de la companyia Impronenas o de Subcielo i la seua representació “Cèl·lula”, una peça de tango en paret, una obra de dansa que inverteix l'escenari i s'atreveix a volar. A la vesprada s'han repetit les actuacions.

El festival ha donat fi amb la representació de la companyia Xa Teatre en la vorera del Centre Municipal de Cultura la Mercé de Burriana amb “Sabates en l’aire”, dos amants que viuen en mons paral·lels que hauran d'unir, a través de la dansa i el circ, la terra amb el cel per a crear el seu propi món.

Un cap de setmana carregat de propostes per a acostar als més xicotets la passió per la cultura.

Pujar