elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba el Mediterrània Pop-Up, l'oferta més refrescant de Burriana durant el cap de setmana

Arriba el Mediterrània Pop-Up, l'oferta més refrescant de Burriana durant el cap de setmana
  • Una vintena de comerços participen en aquest mercat d'estiu en el càmping de l'Arenal amb descomptes, sorpreses i actuacions en directe

Galeria de fotos
Inauguració Pop Up Market Borriana
Inauguració Pop Up Market Borriana
MÉS FOTOS
Arriba el Mediterrània Pop-Up, l'oferta més refrescant de Burriana durant el cap de setmana - (foto 2)
Arriba el Mediterrània Pop-Up, l'oferta més refrescant de Burriana durant el cap de setmana - (foto 3)

Ahir a la vesprada es va inaugurar en l'Arenal de Burriana el Mediterrània Pop-Up, el mercat d'estiu en el qual participen un total de 21 comerços entre gastronomia, papereria, moda o complements. En el Mediterrània Pop-Up trobaràs descomptes, sorpreses i actuacions en directe.

Durant tot el cap de setmana, els comerços s'acosten a la gent en l'entorn més estiuenc perquè alhora que es donen un bany o prenen el sol, puguen conèixer les millors ofertes i degustar la millor gastronomia local.

Cal assenyalar que el Mediterrània Pop-Up estarà obert avui dissabte d'11 a 14 hores i de 16 a 00 hores, mentre que el diumenge l'horari de demà serà d'11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Si ahir va ser el Dj Marc Vilanova, del quiosquet Bonkyvil, i Nacho Bala els qui van posar música al mercat ambulant, avui dissabte, al matí, serà el torn de Joel Balada (de Roca/Bamba), mentre que la vesprada i la nit l'ocuparan els Djs del Moloko: Juanino i Indurain. Per part seua, el diumenge de 18h a 21h punxarà Iker Nieto, del quiosquet Qp.

El Mediterrània Pop-Up s'emmarca dins de la programació de Borriana viu l’estiu que comptarà aquest cap de setmana amb un espectacle circense, la segona jornada del festival Burriana Sona i animació infantil.

Bons-descompte en el Mediterrània Pop-Up

L'Ajuntament de Burriana i la Federació de Comerç han activat la campanya bo-descompte per a incentivar el consum en els comerços i establiments de la capital de la Plana Baixa. Aquest cap de setmana, el Mediterrània Pop-Up és l'excusa perfecta no sols per a eixir a passejar amb família i amics, visitar els negocis que s'han acostat a l'Arenal, sinó a més emportar-se un descompte en realitzar la compra.

Els bons es poden descarregar en la web  Burriana.bonoconsumo.es. Fins ahir, els borrianencs s'havien descarregat 2.855 bons, 991 havien sigut canviats i 138 comerços s'han adherit a aquesta campanya.

Pujar