26 de setembre de 2020 26/9/20

Arriba a Borriana la premiada obra 'Les 7 diferències'

Arriba a Borriana la premiada obra 'Les 7 diferències' - (foto 1)
  • Aquest pròxim diumenge 31 de març a les 19.00 hores de la vesprada tindrà lloc el teatre familiar "les 7 diferencies"

MÉS FOTOS
Arriba a Borriana la premiada obra 'Les 7 diferències' - (foto 2)

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat l'obra de teatre familiar Les 7 diferències de la companyia El pont flotant per al diumenge dia 31 a les 19 h al Teatre Payà. Esta obra va obtenir el Premi de les Arts Escèniques Valencianes al millor espectacle per a xiquets i xiquetes. Les 7 deferències és un cant a la curiositat, la naturalitat i l'humor amb què els més menuts viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l'hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

“Coneixes algú que ha arribat nou a l'escola o al barri? Saps per què ha vingut o si parla alguna altra llengua? Potser encara no t’has atrevit a preguntar-li...O ets tu qui ha arribat nou? Qui no s'ha sentit alguna vegada diferent! En Les 7 diferències descobrirem que quan coneixes algú esdevé tant diferent com tu.”

Les 7 diferències ens mostra en escena a persones de trets físics i d'orígens molt diferents. Sobre l'escenari pugen sis intèrprets, dos valencians i quatre procedents de Guinea Equatorial, Bangladesh, el Perú i la Xina. Hi ha pells negres, blanques, roses; ulls allargats, redons; llavis grossos, prims; africans, asiàtics, europeus… Un munt de formes i colors, un ventall de llengües, de costums i de maneres d'entendre la vida que resumeixen la diversitat humana amb la qual convivim dia en dia.

El pont flotant és una companyia de teatre estable que naix l´any 2000, com a grup d´investigació sobre la tècnica de l´actor. Allunyades de paràmetres comercials, les seues peces són el resultat d´un treball de creació col·lectiva, caracteritzat per una clara voluntat de recerca i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació i expressions teatrals contemporànies.

Les entrades anticipades es poden aconseguir en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del teatre una hora abans de cada funció. Hi haurà descomptes del 25% de l'import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental.

Pujar