elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Arriba a Borriana el nou esdeveniment musical: Festa a Sant Blai'

'Arriba a Borriana el nou esdeveniment musical: Festa a Sant Blai'
  • Comptarà amb les actuacions de Generació Z, Destrangis tribut a Estopa, del Dj Lowline, Sinbikini, Bombai i dels Djs Font i Carles Carbonell

MÉS FOTOS
'Arriba a Borriana el nou esdeveniment musical: Festa a Sant Blai' - (foto 2)

Música en abundància i bon ambient són els ingredients de la nova proposta de l'Ajuntament de Borriana en la programació de les festes patronals, amb el festival Festa a Sant Blai previst per als dies 17 i 18 de febrer.

El nou esdeveniment musical, amb entrada lliure i gratuïta, se celebrarà en una carpa que el consistori instal·larà en el pàrquing de la Terrassa Payà i comptarà amb les actuacions de grups i solistes musicals valencians i locals com ara Generació Z, Destrangis tributo a Estopa, Dj Lowline, Sinbikini, Bombai i els Djs Font i Carles Carbonell.

L'espectacle musical arrancarà el divendres a partir de les 19h i seguirà el dissabte a partir de les 18h, amb concerts gratuïts en l'escenari que s'instal·larà en la Terrassa Payà, on tindran lloc totes les actuacions i on hi haurà zona de barra.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha assegurat que l'objectiu no és un altre que dinamitzar les festes i revaloritzar la música que es fa a nivell local i de Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa, ha manifestat, suposa “una aposta per a oferir més proposades d'oci i cultura” i, per això, ha afirmat, “quan vam començar a elaborar el programa de festes de Sant Blai, des del primer moment vam considerar l'ampliació d'actes per a donar una oferta més àmplia en la nostra programació d'oci”.

Programa

Les portes del Festa a Sant Blai s'obriran al públic gratuïtament en la Terrassa Payà el divendres 17 de febrer a les 19h amb l'actuació de Dj Lowline i, a continuació, a les 20h serà el torn de Generació Z. La nit començarà amb Destrangis tributo a Estopa a les 23.30h i finalitzarà la jornada amb la segona sessió de Dj Lowline.

La jornada de dissabte s’iniciarà a les 18h amb l'actuació de Xay vs. Indu, seguit de Sinbikini a les 20.30h. Per a finalitzar la jornada, la nit del dissabte començarà a les 23.30h de la mà de Bombai. A continuació, serà el torn de Djs Font a la 1h i, finalment, Carles Carbonell posarà el punt final a la jornada de música amb la seua sessió a les 2.30h.

Pujar