29 de novembre de 2020 29/11/20

Aquesta és la Cort d'Honor de les Reines Falleres de Burriana

Aquesta és la Cort d'Honor de les Reines Falleres de Burriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aquesta és la Cort d'Honor de les Reines Falleres de Burriana - (foto 2)

  Després del nomenament d'Elena Pastor i Julia López com a Reines Falleres de Burriana 2020 el passat cap de setmana, aquest dijous a la nit s'han revelat els noms dels qui seran les joves i xiquetes que els acompanyaren en el seu regnat com a membres de la Cort d'Honor.

  La Reina Fallera, Elena Pastor, estarà acompanyada durant el seu any per Paula Gaya (Escorredor) Patricia Bonet (Club Ortega) Laia Piquer i Clara Rosat (Chicharro) Anna Freixes (Centre Espanya) i Ángela Redondo (Sant Josep).

  Per part seua, la Reina Fallera Infantil 2020, Julia López, viurà aquesta experiència tan especial al costat de Yolanda Ferrer (Club Ortega) Anna Miró, Ana Molina, Claudia Rodríguez (Don Bosco) Nerea Palero (El Bri) i Alicia Martínez (Club Ortega).

  A més, la Junta Local Fallera i la Federació de Falles de Borriana han comunicat els noms dels qui ostentaran el càrrec de Dames de la Ciutat. En el cas de les més xicotetes seran: Lucia Vilar (Club 53) Alba Buforn i Pepa Cifuentes (Barri València) i María Arrufat (Don Bosco). Mentre que en la secció adulta seran Carla Olivares i Alba Redón (Barri València) MartaPanís (Escorredor) i Andrea Hernán (Club Ortega).

   

  Pujar