8 d’agost de 2020 8/8/20

Aparisi tatxa de “inconscients” les declaracions del PP sobre el consultori del Port

Aparisi tatxa de “inconscients” les declaracions del PP sobre el consultori del Port - (foto 1)
  • El tinent d'alcalde de Borriana acusa a Consuelo Suay de causar aqueixes crítiques perquè “va ser ella qui ho va manar construir”

El tancament del consultori del Port pel fet que no es poden garantir les distàncies de seguretat ha causat algunes crítiques d'usuaris i també de l'oposició. El PP, aquest mateix dimecres, ha lamentat en un comunicat que continue tancat i han demanat al PSPV que el reòbriga.

El tinent d'alcalde, Vicent Aparisi, ha explicat que el centre de salut no s'ha obert perquè no es poden complir les garanties sanitàries per les seues condicions arquitectòniques.

Tal com van explicar des de l'Àrea de la Plana, no era possible reobrir-ho perquè no es podia mantindre una distància de seguretat entre les persones usuàries, ni tindre una consulta diferenciada per a pacients de patologies respiratòries, sospitosos de Covid-19.

Les declaracions del PP han causat la indignació del també secretari general del PSPV a Borriana, qui ha acusat a Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana de ser inconscient amb aqueixes declaracions: “La inconsciència de la senyora Suay arriba molt lluny, més tenint en compte que és mèdic, per la qual cosa es posiciona en contra dels seus superiors en l'àrea de la Plana”.

L'edil ha dit que hauria de ser Suay qui donara explicacions d'aquest consultori perquè ho va ordenar construir ella: “Va ser ella qui li ho va posar davant de la seua casa l'any 2009 i sense ser la ubicació més adequada perquè per volum de població era més adequat fer-ho en el Port”.

“Com t'atreveixes a criticar les queixes quan has sigut tu qui les ha provocades?”, ha preguntat Aparisi a la regidor del PP, a qui ha demanat que passe les seues idees “a Miquel Rovira com a gerent de la Plana, aqueixes idees tan magnífiques que té i que no ha sabut recollir quan era ella la gerent, que li recorde que és una designació política i no ho va aconseguir per mèrits propis”.

Alternativa per als usuaris

Recordem que fins que es recupere la normalitat, la població adscrita al consultori del Port serà atesa en les instal·lacions del consultori auxiliar del Grau en horari de 8h a 15h de dilluns a divendres i podran sol·licitar la seua adscripció a qualsevol dels centres de salut del municipi.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar