elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aparisi: “Les queixes del PP sobre la carretera de Nules demostren el seu desconeixement i despreocupació total pels projectes municipals”

Aparisi: “Les queixes del PP sobre la carretera de Nules demostren el seu desconeixement i despreocupació total pels projectes municipals”
  • L'edil de Via Pública explica que “si en els últims mesos el senyor Solà haguera aparegut per l'Ajuntament, sabria que l'obra del vial de Nules està adjudicada i s'iniciarà en breu”

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Borriana i l'empresa adjudicatària de les obres d'adequació i millora del vial a Nules “han signat avui l'acta de replanteig dels treballs que començaran a realitzar-se la setmana vinent”. Així de clar ho ha deixat el regidor de Via Pública en la ciutat, Vicent Aparisi, qui ha volgut eixir al pas de les acusacions de deixadesa abocades pel regidor de l'oposició, Carlos Solà. Segons Aparisi, “aquestes reclamacions són el reflex perfecte de la forma de treballar d'alguns membres de l'oposició, que poden estar setmanes sense aparèixer per l'Ajuntament i, per tant, desconeixen i ni tan sols es preocupen pels processos d'adjudicació, signatures de contracte o inici d'obres”.

Tal com es desprèn de l'expedient de l'obra, l'adjudicació definitiva es va realitzar a l'empresa BECSA el 23 de març, mentre que la signatura final del contracte no es va estampar fins a l'11 d'abril. Segons explica el mateix Aparisi, “avui mateix s'ha signat l'acta de replanteig entre les parts, i per a guanyar temps, també s'ha aprofitat per a fer lliurament del Pla de Seguretat i Salut, amb el corresponent informe favorable, per tant, queda clar que el senyor Solà ni s'ha informat sobre el procés i els passos a seguir per a portar endavant l'obra, per la qual cosa el seu únic argument, com sempre, és el de les reclamacions veïnals que mai aporta de forma clara”.

Tant des dels serveis tècnics com des de la mateixa regidoria de Via Pública s'ha explicat, a més, que “una de les premisses a l'hora de realitzar obres en els vials públics és intentar no fer-les coincidir en el temps per a evitar que l'afecció sobre el trànsit de vehicles siga la mínima possible, per això creiem que tractant-se de la mateixa empresa, el més coherent era acabar en pasqua les obres del vial al Port, i després del compliment dels tràmits, iniciar les de la carretera de Nules”. I així es farà a partir de la setmana vinent quan s'inicien els treballs de “reparació del paviment i l'Avinguda Nules i d'un tram del Camí del Marjalet” com s'especifica en l'adjudicació, uns treballs que com ha volgut recordar Aparisi “són més que necessaris i som conscients, tal com no ho van ser els companys de partit de Solà, que durant anys no van realitzar cap millora en el vial de Nules i ara reclamen urgència quan estem en ple procés de tramitació i inici dels treballs”.

comentaris 2 comentaris
Bolero
Bolero
29/04/2017 10:04
Ponte a trabajar

Cuando quiera señor concejal despierte y póngase a trabajar, va a hacer buenos a muchos pésimos concejales anteriores, lo suyo es para hacérselo mirar ya que la ciudad está abandonada. La bosca también existe.

Pujar