elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un aparatós incendi calcina un vehicle a Borriana

Un aparatós incendi calcina un vehicle a Borriana  - (foto 1)
  • Els bombers han hagut d'intervenir en un altre incendi que s'ha produït a la mateixa hora en unes parcel·les abandonades en el Camí Vell de la Mar

  • No cal lamentar ferits

Un incendi d'un vehicle a Borriana ha causat a l'alarma aquest migdia entre els veïns. Encara que no s'han produït danys personals, les flames han calcinat al cotxe i han afectat a altres dos vehicles i a la façana de tres habitatges.

L'incendi s'ha produït entorn de les 14:00 en el carer Indústria de la localitat i, segons han informat fonts de l'Ajuntament, han intervingut bombers del Consorci Provincial de Castelló i efectius de la Policia Local, sense que s'hagen produït danys personals.

Segons aquestes mateixes fonts, l'amo del vehicle calcinat hauria usat el cotxe uns minuts abans de produir-se l'incendi. Encara que es desconeixen les causes exactes de l'incendi, es descarta que haja sigut provocat i s'apunta a una possible anomalia en el vehicle.

Just mentre es produïa aqueix incendi, els bombers havien d'intervenir en un altre que havia començat minuts abans en el Camí Vell de la Mar, concretament en dues parcel·les privades adjacents. A l'arribada dels bombers, hi havia un focus a cada marge del riu. L'incendi s'ha controlat encara que no extingit i en aquests moments els bombers continuen refrescant la zona.

Dos incendis en un mateix dia a Borriana i als quals el regidor de Seguretat de la localitat s'ha referit: "Vull felicitar i agrair la ràpida intervenció dels bombers i de la policia perquè gràcies a açò no cal lamentar cap dany personal", ha valorat Javier Gual en declaracions a elperiodic.com.

Pujar