28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP anima al pacte de butaques de Borriana a traslladar Serveis Socials a l'ambulatori

El PP anima al pacte de butaques de Borriana a traslladar Serveis Socials a l'ambulatori - (foto 1)
  • Suay (PP) recorda que el PP va aconseguir la cessió de l'immoble i convida als partits a incloure en el pressupost la inversió que beneficiaria a empleats i veïns

"El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha animat al pacte de butaques que governa la ciutat a invertir en 2018 en el trasllat del departament de Serveis Socials a les dependències de l'antic ambulatori. "Creiem, com ja ho vam anunciar durant la nostra etapa de govern, que seria una bona mesura que beneficiaria no solament als veïns, sinó també als empleats que estan destinats en aquest departament municipal".

Va ser durant l'última etapa de govern dirigida per José Ramón Calpe quan l'Ajuntament de Borriana va obtenir autorització de la Direcció Provincial de la Tresoreria de la Seguretat Social per a iniciar l'expedient que havia de culminar en la cessió d'un immoble amb una superfície de 1.000 metres quadrats situat en el carrer València. Aquest tràmit havia d'haver fructificat en la cessió de l'edifici per a possibilitar el trasllat de dependències municipals, entre elles la de Serveis Socials.

"Aquest projecte està quantificat amb els fons Feder i hauria d'incloure's en el pressupost municipal de 2018. Esperem que així siga", ha considerat Suay. En aquest sentit, des del PP reclamen que "no es perden oportunitats per a aquest departament, com ha ocorregut amb les subvencions de pobresa energètica. Hauríem de ser capaços de millorar les condicions dels empleats i dels seus usuaris, i el trasllat de dependències seria una mesura oportuna i eficaç".

Des del PP confirmen que "recolzarem qualsevol acció que permeta avançar en aquest sentit. De fet, aquest tràmit es va iniciar durant la nostra etapa amb la intenció de traslladar a aquest espai no solament el departament de Serveis Socials, sinó també el Jutjat de Pau i les oficines del Servef. Aquest era el nostre objectiu, però des del 13 de juny de 2015 governen Borriana un pacte de despatxos que ha bloquejat el tràmit. Volem, pel bé de la nostra ciutat, que es desbloquege i avance", ha conclòs Suay.

 1 comentari
Enfermero
Enfermero
07/11/2017 10:11
Educación

Que persona más maleducada por dios , y fue gerente de un hospital ? Eso no se puede consentir

Pujar