21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP anima a Aparisi a millorar les condicions del parc de gossos

El PP anima a Aparisi a millorar les condicions del parc de gossos  - (foto 1)
  • Solá: “Som conscients de la dificultat de resoldre la problemàtica dels excrements en via pública, però no podem estar pararts davant demandes veïnals”

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha animado al regidor delegat de Via Pública, Vicent Aparisi, a complir el seu compromís de fa 16 mesos i dotar a la ciutat de nous parcs de gossos que faciliten l'accés als veïns que en posseeixen. La proposta es formula a portes del tancament de l'exercici 2016 i després que la partida compromesa per a portar a efecte aquest compromís no s'haja dedicat a l'obertura d'un nou sector dedicat a aquest tipus de serveis.

El pressupost de 2016 contemplava una inversió de 19.000 euros per a habilitar un nou parc que duplicara els serveis de l'àrea que va habilitar el Partit Popular durant la seua etapa de govern. No obstant açò, entrats al novembre, el PSPV "no ha trobat cap parcel·la on desenvolupar aquesta actuació, per la qual cosa li oferim la nostra col·laboració a fi de trobar el millor sector on implantar-ho. També era nostre el compromís d'obrir noves zones", ha explicat el regidor del PP, Carlos Solá.

En paral·lel, des del PP "li oferim l'oportunitat de dedicar els sobrants d'aquesta partida, de la qual en l'actualitat solament s'han invertit poc més de 3.000 euros, en la millora del parc existent, ja que els propietaris d'animals reclamen millores, com a il·luminació, i és convenient atendre-les per a seguir millorant aquestes instal·lacions".

Així mateix, Solá també considera necessària "la inversió en matèria de conscienciació perquè a més de prestar un servei de neteja que evite les deposicions d'animals tant en via pública com en aquest tipus de parcs, se sensibilitze també als titulars de gossos de la necessitat de mantenir actituds cíviques en l'ús d'equipaments que paguem tots de les nostres butxaques. Som conscients que un alt percentatge d'ells compleixen amb les seues obligacions, però lamentablement la seua acció cívica es veu enfosquida per comportaments poc respectuosos". Des del PP, "som conscients que és una tasca complexa, que requereix el compromís ciutadà, però no per açò cal abandonar-la".

Pujar