2 de desembre de 2020 2/12/20

Les AMPES Públiques programen una trobada sobre la jornada contínua escolar

Les AMPES Públiques programen una trobada sobre la jornada contínua escolar - (foto 1)

  Les sis AMPES pertanyents als centres d'educació pública de Borriana han programat per a aquest proper dissabte una interessant xerrada informativa sobre els temps escolars en la qual s'ha implicat des de la Regidoria d'Educació, la Confederació Gonzalo Anaya, la Conselleria d'Educació i la FAMPA de Castelló.

  Diverses representants dels centres públics d'educació primària de Borriana s'han reunit amb l'alcaldessa i regidora d'Educació a la ciutat, Maria Josep Safont, per ultimar alguns dels detalls de la cita que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10:30 hores en el Centre Municipal de Cultura de La Mercè, on mares i pares de l'alumnat es reuniran per analitzar els beneficis o problemàtiques que pogués suposar la implantació de la jornada contínua a partir del proper curs escolar. Així, tant les representants de les AMPES com el mateix Ajuntament ja ha començat a repartir i publicitar a base de cartelleria una trobada en la qual intervindran fins a sis especialistes en els coneguts com a temps escolars que ja s'estan aplicant en alguns centres educatius i que en moltes poblacions veïnes també s'han plantejat i s'estan analitzant de cara al proper curs escolar de 2017-18.

  Serà l'alcaldessa i regidora d'Educació, Maria Josep Safont, qui s'encarreguede la presentació que s'iniciarà a les deu i mitja del matí, per a continuació tindre la possibilitat d'escoltar les veus expertes en la matèria del Doctor en Sociologia i Antropologia Social de la UV, Daniel Gabaldón i la Psicòloga, Suni Marmaneu, que oferiran el seu punt de vista sobre els beneficis que tant a nivell cognitiu com de relacions socials pot suposar per al conjunt de l'alumnat. I també estaran presents en la xerrada com a veus experimentades en la implantació de nous temps en la jornada escolar, la mestra del CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia de Vinaròs, Mamen Ruiz, el representant de l'AMPA del CEIP Sta. Àgueda de Benicàssim, Michel Toumi, i la membre de l'AMPA del CEIP Manel García del Grau de Castelló, Maria Pilar Marín, centres en els quals ja funciona una jornada contínua que els pares i mares de Borriana podran votar de forma definitiva el proper 4 d'abril. A més, des de la regidoria d'Educació s'ha volgut recordar que "després de l'aprovació en els consells escolars dels informes realitzats per cada centre i també de la remissió al Consell d'un informe favorable per part de l'Ajuntament, ara hem d'esperar al 15 de març perquè siga la Conselleria d'Educació qui ens remeta la conclusió sobre els projectes presentats, per més tard, el 4 d'abril, poder celebrar les votacions".

   4 comentaris
  maestra
  maestra
  23/02/2017 09:02
  Informarse antes de acusar

  creo que antes de decir que favorece a los profesores (en los colegios hay maestros, no profesores), eso antes de decir que los maestros trabajaran menos, hay que informarse de la jornada que harán, las horas que se dedican en el centro y casa, los guardias a cubrir. Total el mismo número de horas que ahora.

  Pujar