elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Alicia Martínez: “Les falles de 2022 seran molt intenses”

Entrevista a Alicia Martínez Bodí, candidata a Reina Fallera Infantil de Burriana 2022
Entrevista a Alicia Martínez Bodí, candidata a Reina Fallera Infantil de Burriana 2022
  • Entrevista a la candidata a Reina Fallera Infantil de Borriana 2022 i fallera de la comissió Societat Centre Espanya

Alicia Martínez Bodí té 12 anys i estudia primer de l'ESO en el col·legi britànic de Vila-real. Durant les falles 2020-2021 ha format part de la Cort d'Honor Infantil de la Reina Fallera Infantil de Borriana.

Ara aquesta xiqueta de la Falla Societat Centre Espanya és una de les dues candidates a Reina Fallera Infantil de Borriana 2022 i es presenta amb “molta il·lusió i molt activa” per a ser la màxima representant infantil dels xiquets fallers de la capital de la Plana Baixa.

Elperiodic.com ha entrevistat les candidates tan sols 24 hores després de tancar-se el termini. En el seu cas, Alicia compta amb l'experiència de la seua germana Silvia, que va ser Reina Fallera Infantil de Borriana 2017. "La meua germana m'ha dit que siga jo mateixa i que no em pose nerviosa".

A Alicia Martínez el que més li agrada és anar amb la xaranga, amb els seus amics i tirar petards durant les falles, encara que assegura que també li agrada la Ofrena i la mascletá.

Aquesta xiqueta confia que les festes josefinas de 2022 seran “molt intenses i curradas”.

Alicia Martínez Bodí ha format part de la Cort d'Honor de la seua comissió, la Falla Societat Centre Espanya, Durant els anys 2015, 2016 i 2018 i ha sigut, també, Fallera Major de la Falla Societat Centre Espanya l'any 2019.

Pujar