elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Això és tot el que pots fer a Borriana aquesta setmana: no t'ho perdes

Ramonets actuaran amb el seu concert familiar el dissabte 23 d'octubre en el CMC La Mercé
Ramonets actuaran amb el seu concert familiar el dissabte 23 d'octubre en el CMC La Mercé
  • Aquesta vesprada s'inaugura la Fira del Llibre en el CMC La Mercé

Dins de la programació cultural que ha preparat l'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Cultura que dirigeix Vicent Granel, aquest cap de setmana la capital de la Plana Baixa ofereix una varietat d'esdeveniments socials i culturals.

Aquesta vesprada s'inaugura la Fira del Llibre, una edició que comptarà amb més de 20 activitats entre presentacions de llibres, actuacions de teatre i música. Així, la cita cultural torna a el CMC La Mercé del 21 al 23 d'octubre després d'haver-se suspés l'edició de 2020 per la pandèmia.

Pots consultar ACÍ els horaris de les presentacions.

No obstant això, la programació cultural d'esta setmana inclou dansa i un concert per a tota la família.

Així, el divendres 22 d'octubre a les 18.00 hores arriba al CMC La Mercé ‘Cienfuegos Dansa… en xandall’, una actuació de dansa contemporània que sens dubte serà el reclam dels amants d'aquesta modalitat.

I per a tota la família arriben ‘Ramonets’ amb el concert Fluixeja en el CMC La Mercé. Aquesta actuació serà el dissabte 23 d'octubre a les 18.00 hores.

El diumenge 24 d'octubre, a les 19.00 hores arriba el torn del ‘Rèquiem de Mozart’ en el CMC La Mercé

La programació cultural continuarà el divendres 29 d'octubre amb el concert de Juanma García on presentarà ‘Tempesta’, una oferta de música pop-rock.

Al novembre hi ha previst un concert de piano o ball flamenc. Cal recordar que la programació continua durant tot el mes de desembre i com a plats forts arriba a Borriana el Ballet de Moscou o el concert de Minerva Moliner.

Pujar