1 de desembre de 2020 1/12/20

Així va viure la Falla Sant Josep l'exaltació de la seua màxima representant

Així va viure la Falla Sant Josep l'exaltació de la seua màxima representant - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla Sant Josep 2020
  Presentació Falla Sant Josep 2020
  MÉS FOTOS
  Així va viure la Falla Sant Josep l'exaltació de la seua màxima representant - (foto 2)
  Així va viure la Falla Sant Josep l'exaltació de la seua màxima representant - (foto 3)

  El dissabte a la nit la Falla Sant Josep de Burriana va viure el començament del curs faller amb l'exaltació de la seua màxima representant, Noa González. Una xicoteta gran protagonista que va viure una nit que segur li serà difícil d'oblidar.

  Seguint amb la tradició d'altres anys l'acte va estar presentat per la que fora Reina Fallera Infantil de Borriana en el 2012, Carla Valero, qui va exercir de mestra de cerimònies donant la benvinguda a tots els assistents.

  Al costat de la nova Fallera Major Infantil, van estar els dos presidents Juan Capella i Carlos Boira que li acompanyaren durant tot el seu any faller el qual arriba carregat d'emoció i nervis.

  Tampoc van voler perdre's aquesta nit les dues falles germanades - Falla El Compromís d'Almenara i Falla Guitarrista Tárrega de la Vall – i les Gaiatas 1 i 19 de Castelló. Així com les Reines Falleres de Burriana 2020 i les seues respectives Corts d'Honor.

  Aprofitant l'ocasió tota la comissió va voler acomiadar amb honors als seus representants en el passat exercici faller, Aitana Boira i Ángela Redondo els qui visiblement emocionades van desitjar un gran any a la seua successora en el càrrec.

  Pujar