5 de desembre de 2020 5/12/20

Així va ser la presentació de la Falla Jaume I

Així va ser la presentació de la Falla Jaume I - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. Jaume I - Presentación
  Burriana - Fallas 2019 - F. Jaume I - Presentación
  MÉS FOTOS
  Així va ser la presentació de la Falla Jaume I - (foto 2)
  Així va ser la presentació de la Falla Jaume I - (foto 3)

  La comissió de la Falla Jaume I va viure dissabte passat a la nit un dels moments més esperats per tots: la presentació de les seues falleres majors per al 2019. Amb tot just unes setmanes per davant fins que donen començament els dies grans de les falles tots van viure una nit amb nervis i alegria, que segur no oblidaran.

  La nit va començar al voltant de les 23 hores i va ser a càrrec de Carla Izquierdo i Jaume Sanz, com a mestres de cerimònia que van traslladar al públic del present fins al passat contant la història de les nostres festes.

  Les primeres a pujar a l'escenari van ser les falleres de la cort infantil: Paula Briz Xiva, Victoria Rubira Sanchis i Carmen Garcia Musoles. Seguides de les representants majors Marta Sanchis Carreras i Mari Luz Xiva Esteve. Totes elles conformen des d'ahir a la nit la màxima representació de la falla per a enguany.

  Per a acabar l'acte més institucional, i donar la benvinguda a la festa de celebració, la comissió va entonar l'himne de la Comunitat i va ovacionar als seus representants.

   

  Pujar