24 de setembre de 2020 24/9/20

Els agraciats en el sorteig de Caixa Rural Burriana gaudeixen d'un viatge a Navarra

Els agraciats en el sorteig de Caixa Rural Burriana gaudeixen d'un viatge a Navarra - (foto 1)
  • Una trentena d'afortunats han passat quatre dies d'escapada per la comunitat foral gràcies al ‘sorteig de l'estalvi’ que va realitzar l'entitat per a premiar la fidelitat dels seus socis

MÉS FOTOS
Els agraciats en el sorteig de Caixa Rural Burriana gaudeixen d'un viatge a Navarra - (foto 2)
Els agraciats en el sorteig de Caixa Rural Burriana gaudeixen d'un viatge a Navarra - (foto 3)

Trenta afortunats han gaudit de quatre dies d'escapada inoblidable a Navarra, recorrent els llocs més emblemàtics, coneixent els seus recursos naturals i degustant la gastronomia de la zona. I tot això gràcies a Caixa Rural Burriana, que va voler premiar la fidelitat dels seus socis amb el sorteig de quinze viatges dobles a la comunitat foral.

Així, els trenta viatgers van partir divendres passat des de Burriana per a recórrer els punts més coneguts de Navarra així com els racons més amagats i bells de la comunitat. Un passeig pel barri antic de Pamplona, un recorregut pel tancament, tastes de pintxos, formatges i vins, una excursió per la vall del Baztán o per les famoses coves de Zugarramurdi, són sol algunes de les activitats que han realitzat els quinze agraciats en el sorteig i els seus acompanyants.

Sota el lema ‘Navarra autèntica, experimenta amb els teus sentits’, el complet itinerari ha sigut dissenyat en exclusiva per als viatgers de Caixa Rural i ha comptat amb rutes guiades pels autòctons de la zona: des d'un experimentat corredor dels tancaments de San Fermines que ha explicat als viatges les sensacions, vivències i anècdotes d'aquesta mundialment coneguda carrera fins a la visita a una formatgeria de la vall de Baztán de la mà dels pastors de la zona.

Aquest viatge forma part de l'obra social de l'Entitat, que desenvolupa nombrosos actes al llarg de l'any sempre en benefici dels seus clients i socis.

Pujar