4 de desembre de 2020 4/12/20

Les afortunades en el sorteig de Nadal de Borriana realitzen les seves compres per valor de 3.000 euros

Les afortunades en el sorteig de Nadal de Borriana realitzen les seves compres per valor de 3.000 euros - (foto 1)
  • La regidora de Comerç, Inma Carda, i el AEDL del departament, no han volgut perdre's el matí de compres en el que qualifiquen com 'un impuls més al teixit comercial de la ciutat'

Les tres persones que en la jornada del divendres van ser agraciades amb un dels tres vals de compra de 1.000 euros en el sorteig anual que la regidoria de Comerç organitza entre els clients dels establiments de la ciutat, ja han invertit el seu premi en compres. Aquest mateix matí s'han donat cita a les portes de l'Ajuntament de Borriana per recollir el seu val i iniciar una jornada de compres que els ha portat a gastar els 1.000 euros amb els quals comptaven cadascuna d'elles. Carmen Pons Serisa, Gloria Alcalà Manrique i Blanca Monfort Piquer semblaven fins i tot tenir molt estudiat com anaven a invertir el seu premi, i encara que en cap moment s'ha vist una llista de la compra prèviament dissenyada, les tres tenien molt clar quins anaven a ser els objectes que adquiririen després de recollir durant la jornada del divendres el seu premi.

Fins i tot alguna d'elles ha tingut temps per acostar-se a la tenda o establiment que en el seu moment els va oferir la possibilitat d'emplenar la papereta per al concurs, i d'aquesta forma agrair mitjançant alguna compra més, la sort que han tingut a ser les agraciades en el sorteig. Tal com ha explicat la regidora de l'àrea, Inma Carda, 'el sorteig que promovem des de la regidoria de Comerç és, per dir-ho d'alguna forma, el colofó final a l'any, i serveix com a cirereta per a tot el treball que realitzem durant l'any per a la promoció, optimització i millora dels recursos que disposem per enfortir el teixit comercial de la nostra ciutat '. Carda també ha comentat que 'es tracta de premiar tant la fidelitat dels clients als establiments i comerços de Borriana, i alhora, seguir mostrant el nostre suport als venedors i comerciants, ja que les compres i l'ingrés dels 3.000 euros redunda directament en ells mateixos '.

Pujar