24 de novembre de 2020 24/11/20

AFDEM compleix el seu primer any a Burriana

AFDEM compleix el seu primer any a Burriana - (foto 1)
  • L'Associació de Familiars per als Drets de les Persones amb Malaltia Mental celebra amb la societat borrianenca el seu primer aniversari en la localitat

La seu de l'Associació de Familiars per als Drets de les Persones amb Malaltia Mental (A.F.D.E.M.) a Burriana compleix un any i per a celebrar-lo, l’associació realitzarà un acte públic d'agraïment a totes les persones que han col·laborat en aquest primer any. L'acte es realitzarà el pròxim 3 de maig de 2019 a les 13.15 hores en el saló de plens de l'Ajuntament.

En aquest important acte per a l'associació, està previst que participen la corporació municipal, els artistes fallers implicats en el projecte així com les empreses que de forma altruista han volgut col·laborar amb ells i a tots els usuaris i familiars de l'associació: “Les portes estaran obertes per a tot aquell que vulga acompanyar-nos en aquest dia”, han explicat des de l'associació en un comunicat.

Sobre l'associació

A.F.D.E.M és una associació sense ànim de lucre, formada per Familiars de Persones amb Malaltia Mental (PCEM). Es va fundar en 1994 amb la finalitat de defensar els drets del malalt mental. La seu social està Castelló però l'associació atén persones amb malaltia mental i familiars de tota la província.

L'any passat va obrir la seua primera delegació a Burriana i aquestes falles han plantat una falla molt integrativa, realitzada per persones amb trastorn mental greu.

Pujar