elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP acusa al PSPV de plegar-se al xantatge de Compromís i Podemos

El PP acusa al PSPV de plegar-se al xantatge de Compromís i Podemos
  • Després de refusar la declaració institucional a favor de l'Estat de Dret

“Els tres partits que ens governen han perdut una oportunitat única per a defensar l'Estat de Dret enfront del colp d'estat il·legal que uns pocs partits pretenen donar a Catalunya”. Així ho ha manifestat la regidora del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, Ana Montagut, després que dijous passat “la declaració institucional que vam proposar als tres partits decaiguera pel desig del PSPV de plegar-se al xantatge de Compromís i Podemos per a garantir-se la butaca”.

Per al PP, “est era el punt més rellevant del ple: el respatler unànime d'una declaració institucional que és una còpia de la qual l'alcalde socialista de Vigo, Abel Cabellero, va aprovar en el si de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), com a president que és de l'òrgan”.

Montagut ha lamentat que a Borriana “hi haja dos partits, Compromís i Podemos, capaços de sotmetre a un PSPV que prefereix declinar una declaració d'aquest calat, en la qual no cabria titubeig algun, per la por a perdre els suports i amb açò la presidència de l'ajuntament”. “Ens sembla lamentable i molt trist”.

En opinió de la regidora, “per sobre de tots nosaltres està la Constitució, la que ens empara i legisla. Està l'Estat de Dret i la democràcia que entre tots ens hem donat. Per açò, escenes com la que vam viure el dijous en ple, en la qual tres partits es neguen a recolzar aquest marc legal, ens produeixen no solament una enorme indignació, ens generen un enorme desassossec, perquè ben poc es pot esperar de qui no és capaç si més no de defensar el respecte i compliment de la llei que ens empara”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular acusen al PSPV de rendir-se als interessos de Compromís, que defensa el dret d'autodeterminació al marge de la Constitució, i d'un Podem que “ni tan sols es planteja el respecte al marc legal vigent”. “Si aquest és el PSPV que tenim a Borriana, demostra quins són els seus principis i quin és el nivell dels seus valors democràtics”.

comentaris 4 comentaris
Professor
Professor
11/10/2017 12:10
Ciegsa

On estan els 4 milions d'euros de ciegsa que passaren per Borriana Montagut?, l'única constitució que tu has fet ha sigut la de la corrupció perquè l'altra tenies 1 any quan es va votar.

Pujar