1 de desembre de 2020 1/12/20

Acodis cuinarà una truita “monumental” durant les festes de la Misericòrdia

Acodis cuinarà una truita “monumental” durant les festes de la Misericòrdia - (foto 1)
  • Es repartirà el pròxim 7 de setembre a partir de les 20.00 en la plaça de la Mercé

MÉS FOTOS
Acodis cuinarà una truita “monumental” durant les festes de la Misericòrdia - (foto 2)
Acodis cuinarà una truita “monumental” durant les festes de la Misericòrdia - (foto 3)

Els companys de l'Associació Col·lectiu de Discapacitats de Burriana (Acodis) han començat a distribuir els tiquets de participació de la II Truita Monumental, que celebraran durant les pròximes Festes patronals de la Misericòrdia.

Tindrà lloc el pròxim 7 de setembre a partir de les 20.00 en la plaça de la Mercé i promet complir amb les expectatives després de les milers de racions que van repartir l'any passat, primera vegada que es va celebrar aquesta iniciativa.

A més d'un entrepà de truita, els assistents gaudiran d'un refresc o cervesa a triar i entraran en la participació d'una rifa dels regals i obsequis oferits per diversos comerços de la ciutat.

Aquells que vulguen adquirir les paperetes han d'acudir als següent punts de venda: Bar/cafeteria Oliva, Electrodomèstics Garan, Bar Cafeteria Paquí's, Cafeteria plazeta, La Herbasana, La il.lusió fallera, Penjollets, Floristeria Pétals, Bar cafeteria Caixa Rural, Mayjo, Impacte. També es pot comprar a l'Ajuntament de Burriana o bé entre els socis d’Acodis.

“Som una associació que lluitem per les barreres arquitectòniques que hi ha al poble i que hem de salvar cada dia majors i discapacitats. Amb aquesta iniciativa busquem donar-nos a conéixer dins del poble i cridar l'atenció en el fet que, encara que l'Ajuntament va fent coses, sempre hi ha unes altres per millorar”, ha explicat Vicente Morató, membre d’Acodis.

Pujar