23 de setembre de 2020 23/9/20

Ple absolut en la III Germanor's Party

Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 1)
  • Més de 1400 persones gaudeixen del dia de la 'Germanor' organitzat per la penya 'Mare Meua tu'

Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2016 - Germanor Party
Burriana - Misericordia 2016 - Germanor Party
MÉS FOTOS
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 2)
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 3)
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 4)
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 5)
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 6)
Ple absolut en la III Germanor's Party - (foto 7)

Després de mesos de preparació va arribar el dia de la III Germanor's Party. Una trobada que s'ha convertit en tot un referent a les festes de la Misericòrdia. Sobre les 12:00 hores van començar a arribar els primers assistents que després de recollir la seva polsera acreditativa se'ls informava per mitjà d'un mapa gegant quin seria la seva ubicació en les taules disposades per menjar. Els inscrits van suportar les altes temperatures amb el sabor refrescant de més de 120 litres de sangria i 500 de cervesa, i gràcies a la instal·lació d'uns vaporitzadors en algunes zones del carrer per fer més suportable la calor.

A les 14.15 van arribar les últimes penyes apuntades a aquesta festa, entre les que es trobava gent de localitats veïnes i no tan veïnes com Segorb, ja que un grup va triar la 'Germanor's Party' com a festa de comiat de solter. Una vegada presents totes les colles inscrites, es va procedir a repartir la paella elaborada per la penya El Vici, mentre l'organització ambientava al moment amb un amè speaker.

La gent que va assistir va acabar de menjar amb ganes de gaudir del plat fort de la jornada: L'Orquestra Alabama. Així que amb l'últim tros dels postres a la mà, ja van prestar la seva ajuda per recollir taules i cadires amb el gran treball de l'organització. Després de beure les primeres copes escoltant una mica de música de l'estiu per entrar en calor, van sonar els primers acords d'aquest grup que tantes passions desperta entre els seus seguidors. Un carrer ple de banda a banda en el punt més àlgid de la festa va ser la millor demostració que Borriana "necessita jornades de dia que siguin complementàries als actes taurins" ens confessen promotors de l'esdeveniment.

La festa concloïa a les 22.00 hores i la penya organitzadora va quedar molt satisfeta del resultat de la III Germanor's Party, que segueix creixent any rere any i com diuen els integrants de la penya Mare Meua tu: "tenim l'espai just, per la qual que no podem posar més gent, no tenim més carrer ".

Els assistents a la festa van ressaltar la calor sufocant, el bon ambient i la bona feina de la penya que va fer possible que tot sortís com s'esperava. Els organitzadors de l'esdeveniment agraeixen a tots els col·laboradors, que ja bé amb una petita aportació econòmica o material, han fet possible aquesta festa.

Festes de la Misericordia 2016

Festes de la Misericordia 2016Entrar en el especial
Pujar