19 de setembre de 2020 19/9/20

Burriana guarda 5 minuts de silenci per la víctima de violació en Nit de cap d'any

 Burriana guarda 5 minuts de silenci per la víctima de violació en Nit de cap d'any - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Concentración Repulsa por presunta violación de una menor
  Burriana - Concentración Repulsa por presunta violación de una menor
  MÉS FOTOS
   Burriana guarda 5 minuts de silenci per la víctima de violació en Nit de cap d'any - (foto 2)
   Burriana guarda 5 minuts de silenci per la víctima de violació en Nit de cap d'any - (foto 3)

  Aquest matí a les 12.00 els veïns de Borriana s'han reunit en una concentració en la Plaça Major, convocada per l'Ajuntament de la localitat en rebuig a la violació a una menor burrianense ocorreguda la passada Nit de cap d'any.

  L'alcaldessa de la localitat, María Josep Safont, acompanyada per tot el seu equip de govern ha encapçalat la concentració i ha pronunciat un discurs en el qual ha demanat solidaritat i respecte cap a la víctima. “Amb ella -la víctima- estem tots i totes, i patim tots i totes”ha manifestat.

  A més, ha exposat que tractant-se d'una societat democràtica, igualitària i lliure “no tenen cabuda actes que ataquen literalment la base de la nostra convivència”. “Les dones, com totes les persones, tenim el dret de ser veritablement lliures”, ha expressat.

  Finalment Safont ha defensat la signatura de pactes d'Estat i de la Generalitat Valenciana contra la violència de gènere, ja que “la violència contra les dones no ha de ser una qüestió ni de partits, ni d'edats, de nacionalitats, ni de sexe ni de religió” ha ressaltat.

  Després de dirigir aquestes paraules a tots els assistents s'han dedicat cinc minuts de silenci en símbol de solidaritat i protesta pels fets ocorreguts la matinada de l'1 de gener quan la jove tornava a casa caminant.

   1 comentari
  Jeurbdifj
  Jeurbdifj
  04/01/2019 11:01
  y casal popular haciendo pintadas

  No creo.que el.pueblo se.merezca que con lo.de.la.violacion los.del.casal popular de la.calle.eccehomo vayan pintando.medio pueblo con pintadas desagradables y vomitivas esa es lla.educacion que tienen algunos y como.usan una violacio n para hacer politica mas bajo no.se puede caer y en burriana estamos ya hartos de las pintadas de estos del.casal popular que estan ensuciando el pueblo con sus lemas comunistas e independentistas y feminazis, eso del.casal popular de la.calle eccehomo no.es mas que.un nido.de.inciivicos y fascistas de izquierdas que los fascistas no.son solo de derechas verguenza tendria que tener el ayuntamiento de lo que hace esta chusma en burriana por cierto el.que.esta al.frenre de las pintadas se sabe perfectamente quien es y donde vive o.sea mas verguenza todavia

  Pujar