29 d’octubre de 2020 29/10/20

Un regidor de Compromís per Burjassot denuncia haver rebut una pallissa al crit de “marieta de merda”

Un regidor de Compromís per Burjassot denuncia haver rebut una pallissa al crit de “marieta de merda” - (foto 1)

  Àngel Vázquez, regidor de Compromís a l'Ajuntament de Burjassot, ha denunciat a través del seu perfil en Twitter haver rebut una pallissa per part de dues persones i al crit de ‘marieta de merda’ durant la nit d'ahir dijous.

  Els fets, segons denúncia el regidor en les xarxes, van tindre lloc quan després d'eixir d'un sopar va anar a buscar el seu cotxe per a tornar a casa. “M'he creuat amb dos energúmens que m'han pegat una pallissa” compta Àngel en un tuit, al que afig: “M'han agafat entre dues persones i mentre em cridaven ‘marica, fastigós de merda’ m'han partit el llavi, les dues celles i les ulleres”.

  Segons ha relatat, superat l'esglai es troba bé però l'agressió li ha provocat un xicotet vessament ocular i inflamació en el llavi.

  Després de comptar el succeït han sigut molts dels seus companys de partit els que s'han solidaritzat i mostrat el seu suport, entre ells el vicealcalde Sergi Campillo qui veu “increïble que passen aquestes coses en 2019”. També l'alcalde Joan Ribó, ha mostrat la seua repulsa per això i lamentat que hi haja gent que “est donant ales al feixisme, i tots coneixem qui és”.

  Per part seua, des de l'Ajuntament de Burjassot han condemnat rotundament a través d'un comunicat els fets que han succeït. "És inadmissible la violència de qualsevol forma, però encara és més inadmissible la violència per qüestions de gènere o sexe, ja que la llibertat de les persones és el nostre bé més preuat. La intolerància sobre aquest tema és inadmissible, i els intolerants, que òbviament tots sabem ja qui són, no tenen cabuda en aquesta societat, perquè en la nostra societat, homes i dones han de poder caminar pel carrer amb total seguretat a l'hora que desitgen sense tindre por o estar condicionats pel nostre aspecte físic o condició sexual" ha afirmat l'alcalde, Rafa García García.

  Pujar