elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La presidenta del Consorci i l’alcalde de Burjassot visiten el parc de bombers per a conéixer la seua tasca diària i escoltar les seues inquietuds

La presidenta del Consorci i l’alcalde de Burjassot visiten el parc de bombers per a conéixer la seua tasca diària i escoltar les seues inquietuds
  MÉS FOTOS
  La presidenta del Consorci i l’alcalde de Burjassot visiten el parc de bombers per a conéixer la seua tasca diària i escoltar les seues inquietuds - (foto 2)

  La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, acompanyada dels representants del bombers i de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, han visitat hui el parc de bombers de la localitat de l’Horta per a conèixer de primera mà les tasques dels bombers i les seues inquietuds.

  “Les visites als parcs de bombers són per a escoltar les sol·licituds, inquietuds i demandes dels bombers de primera mà, una manera que em transmeten les seues necessitats”, ha apuntat la presidenta del Consorci en la seua visita.

  El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències cada dia, la qual cosa suposa, almenys, una intervenció cada hora. En total, al llarg de l'any 2018 els bombers del Consorci es van mobilitzar a 9.516 serveis.

  “Comptem amb una plantilla de més 600 professionals que fan una excel·lent tasca i que estan distribuïts estratègicament en 24 parcs per a assegurar una resposta eficaç en tota la província de València”, ha afirmat Amigó.

  Per part seua, l'alcalde de Burjassot i vicepresident de la Diputació, Rafa García, considera que és "un privilegi" comptar amb un parc de bombers en el seu municipi, amb el que això suposa a l'hora d'oferir el millor servei públic. García ha destacat l'estreta col·laboració entre l'ajuntament i el parc de Bombers de Burjassot, així com l'"extraordinari treball que desenvolupen els grans professionals amb els quals compta el Consorci Provincial de Bombers.

  Pujar