25 de febrer de 2020 25/2/20

Esquerra Unida planteja municipalitzar el cobrament de tributs a Burjassot

Esquerra Unida planteja municipalitzar el cobrament de tributs a Burjassot - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Esquerra Unida planteja municipalitzar el cobrament de tributs a Burjassot - (foto 2)

  Esquerra Unida ha tornat a presentar una moció per a remunicipalitzar la gestió del cobrament de tributs. La formació d'esquerres denúncia que el servici, actualment en mans d'una empresa privada, té un cost anual de 480.000 euros. "A més a més, en els últims dies l'Ajuntament ha tingut problemes perquè la concessionària no vol fer-se càrrec del cobrament en període voluntari".

  "En Esquerra Unida apostem per la gestió pública. Els treballadors i treballadores del sector públic estan capacitats per a assumir la gestió sense costar-nos mig milió d'euros tots els anys. Casos com este demostren que el "dogma de fe del capitalisme", que diu que la gestió privada és més eficient i barata que la pública, "és fals i interessat, doncs cal assumir el benefici empresarial", explica José López Camarillas, portaveu d'EU Burjassot.

  "Es tracta d'optimitzar els recursos dels quals disposem i aplicar el sentit comú per a prioritzar la despesa d'uns diners que, a més a més, pertanyen a tots els veïns i veïnes. Per això, proposem a l'Equip de govern que, després de contractar el personal necessari per a la remunicipalització, les quantitats estalviades es destinen a millorar els servicis socials amb programes d'habitatge".

  Pujar