elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Espai La Granja presenta els seus projectes per a l'inici de la temporada 2021-2022

Espai La Granja presenta els seus projectes per a l'inici de la temporada 2021-2022
  • Es tracta de dos laboratoris dirigits per Sandra Gómez i Lara Misó

L'Espai La Granja, espai de recursos i mediació per a la dansa i les arts del moviment, adscrit a l'Institut Valencià de Cultura, presenta els dos projectes que desenvoluparà al llarg dels mesos d'octubre i novembre de 2021 en les seues instal·lacions de Burjassot.

D'entre els 37 projectes presentats han sigut seleccionats el laboratori 'Matèries sonores' dirigit per Sandra Gómez i el que porta per títol 'No és amor' presentat per Lara Misó.

L'actuació de La Granja respecte a aquests dos laboratoris és la de protegir i posar en valor tots dos processos d'investigació, més enllà de l'obtenció de determinats resultats o d'un producte o resultat final. La finalitat és el procés en si mateix.

'Matèries sonores' investigarà la relació entre el moviment, el cos i el so, participen en aquest projecte Laura Basterra, Lucía Jaén, Paula Pachón i Sandra Gómez.

Gómez és Màster en Producció Artística per la Facultat de Belles Arts de València (especialitat pensament contemporani i cultura visual), també és llicenciada en Art Dramàtic per l'ESAD de valència i té una àmplia formació en dansa contemporània que ha obtingut a València i Brussel·les.

'No és amor' és una proposta en la qual, a través de la dansa contemporània, el cos explorarà la figura geomètrica del cercle en la seua essència més bàsica. Un estudi sobre la permissivitat del cos i l'espai per a ser afectats per un univers obsessivament circular. Treballaran en aquest projecte Lara Misó i Wilma Puentes.

Lara Misó va nàixer a Granada en 1991, en l'actualitat resideix a la ciutat de València i es troba acabant els estudis superiors de coreografia i interpretació en dansa contemporània en el Conservatori Superior de Dansa de València, és coreògrafa i ballarina del col·lectiu 'Sin igual'.

Pujar