elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Dies republicans d'EU arriben a Burjassot amb teatre i una ruta de Blasco Ibáñez

Els Dies republicans d'EU arriben a Burjassot amb teatre i una ruta de Blasco Ibáñez
  MÉS FOTOS
  Els Dies republicans d'EU arriben a Burjassot amb teatre i una ruta de Blasco Ibáñez - (foto 2)

  Esquerra Unida de Burjassot i el diari Burjassot Republicana organitzen la V edició dels "Dies republicans de Burjassot". Una ruta pels llocs més emblemàtics de la vida de Blasco Ibáñez en el municipi serà la principal novetat d'aquesta cinquena edició.

  La ruta, impulsada en col·laboració amb la Fundació Centre d'Estudis Blasco Ibáñez, es realitzarà el dissabte 8 d'abril. El punt de partida és la Plaça del Pouet a les 11 hores i serà gratuïta per a qualsevol persona que vulga assistir.

  El dimecres 12, a les 19 hores, la Casa del Poble (Maestro Giner 25) acollirà una interessant xarrada sobre els republicans valencians que van lluitar en la II Guerra Mundial. La ponència serà a càrrec del periodista Francesc Bayarri, que presenta el llibre "Amado Granell. El valencià que va alliberar París".

  A les 20 hores, la seu d'Esquerra Unida es tornarà a convertir en un escenari de teatre. Miguel Ángel Montilla interpretarà "Haz y revés", una obra de contacontes poc convencional. L'actuació serà gratuïta i apta per a tots els públics.

  Els actes conclouran el divendres 14 a les 11 hores, en el tradicional homenatge a les mates del franquisme en la Plaça Emilio Castelar de Burjassot.

  Pujar