24 de febrer de 2020 24/2/20

EU denuncia la passivitat del govern de Burjassot davant els deutes de certes empreses

EU denuncia la passivitat del govern de Burjassot davant els deutes de certes empreses - (foto 1)
  • Empreses tenen un deute de més de 400000 euros en impostos amb Burjassot des de fa anys

Esquerra Unida acusa el govern de Burjassot d'ignorar els grans deutes que certes empreses mantenen amb l'Ajuntament des de fa anys. José Camarillas denuncia la doble moral de l'equip de govern en embargar a veïns humils i mirar cap a un altre costat amb alguns empresaris.

"Governen per a les persones o per al capital? Hi ha empreses amb gran prestigi i reconeguda solvència que deuen més de 100000 euros en impostos des de fa anys i no passa res. En canvi, a alguns veïns que viuen d'una pensió se'ls ha embargat", assenyala el portaveu de la formació, que ha hagut de sol·licitar durant mesos, i en més d'una ocasió, la documentació a la qual ha pogut accedir recentment.

El regidor, a més a més, anuncia que entre els deutors hi ha una empresa que gestiona un espai públic sense pagar el cànon des de mitjan 2015, així doncs acumula 30000 euros de deute.

Camarillas adverteix que, segons el contracte, aquesta entitat hauria d'haver sigut multada a la fi del 2015 i haver perdut la licitació a principis del 2016. "Què succeeix amb el cobrament d'impostos, taxes i cànons? Hi ha tracte de favor o simplement es gestionen malament els recursos municipals? En qualsevol cas exigim explicacions, ja que la situació perjudica els interessos del poble".

Pujar