19 de gener de 2021 19/1/21

El Consell Municipal de Participació Ciutadana celebra una nova sessió, virtual, el pròxim 25 de juny

El Consell Municipal de Participació Ciutadana celebra una nova sessió, virtual, el pròxim 25 de juny - (foto 1)

    Dijous que ve 25 de juny, el Consell Municipal de Participació Ciutadana de Burjassot celebrarà una nova sessió que, complint amb la normativa sanitària marcada, es realitzarà de manera virtual. Així, el president del Consell, l’alcalde del municipi, Rafa García, ha convocat als seus membres al fet que participen en la citada sessió que començarà a les 18.00 hores.

    Tal com han informat fonts municipals, és necessari confirmar l’assistència mitjançant inscripció prèvia dels components del Consell en agenda21@ayto-burjassot.es o bé enviant un WhatsApp al 666 47 54 86 i, en tots dos casos, indicar el nom de l’entitat a la qual representa, si escau, el nom de la persona que assistirà i el correu electrònic i telèfon de contacte.

    L’enllaç i les instruccions d’accés es faran arribar abans de la sessió. Es podran remetre preguntes que es contestaran en la sessió o bé, posteriorment, a agenda21@aytoburjassot.es, o WhatsApp al 666 47 54 86, igualment identificant nom d’entitat o persona membre que fa la pregunta. Durant la sessió es podran formular preguntes per escrit en l’apartat corresponent i, posteriorment, al mateix mail. No s’activarà la cambra ni el so dels assistents. Qualsevol dubte, pregunta o suggeriment es podrà enviar a agenda21@aytoburjassot.es o al telèfon 666 47 54 86.

    En la sessió d’aquest mes de juny es procedirà a la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior i a donar la informació sobre les mesures adoptades, per part de l’Ajuntament, a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19 i la modificació pressupostària. Es tancarà la sessió amb el torn de respostes a les qüestions plantejades amb anterioritat al Consell pels mitjans abans assenyalats.

    Pujar