elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Burjassot rep amb sorpresa la negativa del PSOE a sol·licitar una millora del servei de Metrovalencia

Compromís per Burjassot rep amb sorpresa la negativa del PSOE a sol·licitar una millora del servei de Metrovalencia
  • Àngel Vázquez: “Ens agradaria poder comptar amb un alcalde que mirara pels interessos del seu poble i fora capaç de demanar en les àrees que gestiona el seu partit en el Botànic les millores que li sol·licita la seua ciutadania”

Compromís per Burjassot ha defensat en el ple municipal celebrat aquest dimarts una sèrie de propostes per a poder millorar el servei que Metrovalencia presta en el municipi. Una proposta impulsada per Joves PV Horta Nord, Horta Sud i València i que vol portar a complir una demanda ciutadana,.

La moció de Compromís Burjassot demostra que és evident la necessitat imperant d'una xarxa de transport públic i de qualitat esdevé com una qüestió clau en el desenvolupament de Burjassot i la resta de comarques metropolitanes, unes àrees tan dinàmiques social i economicament. La inexistència d'un servei nocturn que permeta a les persones que treballen o estudien fins a la nit durant la setmana i a aquelles persones que volen gaudir del seu temps lliure desplaçar-se suposa un greuge per a aquest desenvolupament socioeconòmic.

Àngel Vázquez, portaveu de Compromís per Burjassot s'ha mostrat “sorprès” per la negativa del PSOE de Rafa García. “Ens agradaria poder comptar amb un alcalde que mirara pels interessos del seu poble i fora capaç de demanar en les àrees que gestiona el seu partit en el Botànic les millores que li sol·liciten els seus ciutadans i ciutadanes i que des de Compromís hem reunit en aquesta moció”, explica Vázquez.

Finalment des de Compromís Burjassot recorden que fa falta una aposta ferma pel transport públic i de qualitat que funcione com a eina vertebradora de les nostres comarques i que facilite el dia a dia de la gent, allà on la xarxa ja arriba i en tots aquells pobles que no poden gaudir d'aquest servei públic essencial.

Pujar