18 de setembre de 2020 18/9/20

Ciutadans reclama el soterrament de la línia 1 de metre a Burjassot

Ciutadans reclama el soterrament de la línia 1 de metre a Burjassot - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans reclama el soterrament de la línia 1 de metre a Burjassot - (foto 2)
  Ciutadans reclama el soterrament de la línia 1 de metre a Burjassot - (foto 3)

  El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha reclamat al costat del candidat a l'alcaldia de Burjassot, Toni Subiela, el soterrament de la línia 1 de MetroValencia perquè divideix el municipi en dos.

  En una trobada amb afiliats, el líder de Cs ha reclamat “solucions urgents per a les deficiències de Burjassot en matèria d'infraestructures, com el soterrament de les vies, les pantalles acústiques o el col·lector d'aigües pluvials del barri Lauri Volpi”. Després, Cantó, Subiela i la resta de candidats de la llista municipal han visitat les obres paralitzades de la parada de Empalme i el passe a nivell de la parada Burjassot-Godella, que parteix el municipi i que és un punt perillós per als vianants.

  Per la seua part, Subiela ha criticat que “el PSPV i Compromís, malgrat denunciar que el Consell del PP tenia abandonat a Burjassot, han sigut incapaços de solucionar res”. “Burjassot continua necessitant infraestructures de primera, continua estant oblidat i continua sent un poble brut i que cau a trossos”, ha afegit el candidat de Cs, al mateix temps que ha afegit que “Ciutadans ha dit basta, perquè vol un poble net, còmode, segur i viu, en el qual hi haja oportunitats per a tots”.

   

  Pujar