29 d’octubre de 2020 29/10/20

Ciutadans proposa mesures per a frenar l'impacte econòmic i social del coronavirus a Burjassot

Ciutadans proposa mesures per a frenar l'impacte econòmic i social del coronavirus a Burjassot - (foto 1)
  • Subiela: “Cal augmentar la implicació econòmica de l'Ajuntament per a ajudar als més afectats per aquesta crisi”

El grup municipal de Ciutadans (Cs) de Burjassot ha proposat a l'equip de govern de l'Ajuntament un paquet de mesures “per a frenar l'impacte econòmic i social del coronavirus en el municipi”, ha explicat el portaveu, Toni Subiela, qui també ha argumentat que “pretenem millorar l'ajuda que s'està oferint des del consistori en aquesta crisi”.

En aquest sentit, l'edil de Cs ha destacat que “és necessari augmentar la implicació econòmica de l'Ajuntament per a ajudar als més afectats per aquesta crisi”. “No podem seguir amb tímides mesures esperant que la Generalitat o el Govern d'Espanya solucionen el problema dels nostres veïns”, ha assegurat.

Per això, ha concretat Subiela, “demanem exempcions fiscals i de taxes municipals, facilitat en el fraccionament dels pagaments o la creació d'un fons extraordinari d'ajudes per als més afectats”. “També és necessari crear una finestreta única per a donar suport a pimes, autònoms i comerciants, i crear urgentment una subvenció extraordinària perquè les comissions falleres puguen fer front als pagaments als seus proveïdors, que molts són del poble”, ha defensat.

Segons el regidor de la formació taronja, “Cs també aposta per una especial atenció a les persones majors de Burjassot que visquen soles i per millorar els recursos a la Policia Local i de la resta de cossos de prevenció i emergències”. “No ens podem oblidar dels nostres majors, que són els que més perill corren, ni dels qui han de protegir-nos i ajudar-nos en les situacions més complicades”, ha ressaltat.

Per a Subiela, “la implantació de l'estat d'alarma està generant un inevitable i elevat impacte social i econòmic a Burjassot”. “L'Ajuntament ha de decidir-se a tirar una mà als sectors productius de Burjassot perquè en això ens van molts xicotets comerços, empreses i ocupacions dels nostres veïns”, ha advertit.

Pujar