1 d’abril de 2020 1/4/20

Ciutadans demana que es pose en marxa ja la redacció del pla director de rehabilitació integral de Les Sitges

Ciutadans demana que es pose en marxa ja la redacció del pla director de rehabilitació integral de Les Sitges - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) Burjassot, Tatiana Sanchis, ha demanat que "es pose en marxa ja la redacció del pla director de rehabilitació integral de les Sitges". "La moció es va aprovar abans de l'estiu i encara no s'ha fet res", ha destacat.

  Per a la regidora "no cal esperar una altra ensulsiada per a protegir el monument". En aquest sentit, ha recordat que "existia un informe de 2017 que advertia del que podia succeir".
  No obstant això, ha criticat, "es va ignorar i al setembre el mur va caure". A més, Sanchis ha alertat "del perill que suposa l'estat del monument ja que una de les parts dóna un parc infantil".

  Per part seua, la portaveu de Ciutadans en la Diputació, Mamen Peris, ha assegurat que "Cs no cessarà perquè es comence a redactar el pla director que possibilite l'obra com més prompte millor". "És urgent i necessari que es busque finançament i no es demore més la rehabilitació completa d'un monument amb tant valor patrimonial", ha declarat.

  Les portaveus provincial i municipal han visitat l'obres de restaruració del mur que va caure al setembre acompanyades pel regidor de Cs de Burjassot David Sánchez i pel diputat autonòmic Toni Subiela, qui ha subratllat que "el Consell va rebutjar una esmena presentada per Cs als pressupostos de la Generalitat de 2019 en la qual es demanava un milió d'euros per a rehabilitar Les Sitges".

   

  Pujar