elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Burjassot sol·licitarà a FGV millors accessos per als vianants en l'estació de Canterería

Ciutadans Burjassot sol·licitarà a FGV millors accessos per als vianants en l'estació de Canterería
  • Subiela: “Agraïm el suport unànime a la nostra moció perquè l'estació està plena d'escales i tanques, i només té un encreuament per als vianants de les vies”

Burjassot sol·licitarà a FGV millors accessos per als vianants en l'estació de Canterería “a petició de Ciutadans (Cs)”, ha celebrat el seu portaveu, Toni Subiela, qui ha criticat que “l'estació està plena d'escales i tanques, només té un encreuament per als vianants de les vies, que està en una punta de l'estació, pel qual les persones a penes caben d'una en una i té un manteniment de neteja bastant precari”. 

“Aplaudim el suport unànime de la resta de grups perquè realment adequar Canterería és una necessitat; més si tenim en compte l'increment de usuaris a causa de la proximitat de la Universitat i el parc Ademuz”, ha explicat. 

Finalment, ha destacat que “la moció aprovada a instàncies de Cs també reclama un major manteniment en totes les estacions situades en el terme municipal de Burjassot”. “Esperem que Generalitat responga prompte a aquesta demanda del nostre poble per a millorar la qualitat i seguretat del transport públic”, ha declarat.

Pujar