elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Burjassot exigeix canvis en el CEMEF que la facen una empresa viable

Ciutadans Burjassot exigeix canvis en el CEMEF que la facen una empresa viable
  • Subiela: “Hem votat en contra de comptes anuals perquè l'empresa acumula un nou dèficit de més de 200.000 euros”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Burjassot ha exigit “canvis en el CEMEF (Centre d'Ocupació, Estudis i Formació) que la facen una empresa viable, transparent i eficaç”. Ho ha fet en el Consell d'Administració de l'empresa pública que s'ha celebrat hui per a aprovar els comptes anuals de 2020.

“Cs ha votat en contra perquè els comptes reflecteixen un dèficit de 222.338,81 euros i un any més, segons l'auditoria, es troba en causa de dissolució”, ha destacat Subiela, qui ha defensat que “això no genera confiança ni als empleats ni a l'hora de cobrir els serveis que ens ofereix als ciutadans”.

A més, ha esgrimit, “a part del dèficit, no s'ha solucionat cap dels seus problemes endèmics; el volum de negoci continua sent inferior al cost de la plantilla, una cosa inviable i inversemblant”. “L'auditoria revela també que el CEMEF ha hagut de fer front al pagament de 47.723,04 euros per una demanda de cinc treballadors”, ha detallat.

Per a Subiela, “la gestió de l'empresa municipal es mostra altament ineficient, amb conflictes laborables que acaben en el jutjat o amb increments inacceptables de període mitjà de pagament a proveïdors que es va a més de 84 dies de mitjana quan no hauria de passar de 30”.

“No sabem fins quan vol mantindre l'equip de governel CEMEF, però seria un exercici de responsabilitat i transparència que es feren públics el seus plans”, ha demanat l'edil de la formació taronja.

Pujar