elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Burjassot aconsegueix que es cree un Pla d'Acció Comercial

Ciutadans Burjassot aconsegueix que es cree un Pla d'Acció Comercial
  • Subiela: “D'una vegada per sempre, l'Ajuntament posarà en marxa aquesta iniciativa de Cs que es va aprovar per unanimitat fa dos anys”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Burjassot Toni Subiela, ha celebrat que la formació taronja “ha aconseguit que es cree un Pla d'Acció Comercial”. “L'equip de govern s'ha compromés a executar-lo en les pròximes setmanes després que ho hàgem exigit en el ple”, ha explicat. 

“El Pla d'Acció Comercial consisteix en una anàlisi de la situació del teixit empresarial i comercial de Burjassot a partir del qual es trauran conclusions i propostes de futur”, ha concretat l'edil de Cs, al mateix temps que ha criticat que “és incomprensible que una moció aprovada per unanimitat no estiga implementada dos anys després, i menys amb la situació que estem vivint de tantes dificultats per als nostres comerços i petites empreses”. 

Per a Subiela, “tant els comerços i empreses que intenten alçar la seua persiana cada dia com aquells emprenedors que s'aventurarà en un negoci necessiten informació i ajuda”. Per això, ha defensat, “el Pla és una eina imprescindible que tenim l'obligació d'oferir-los”. 

“La moció ha sigut aprovada per unanimitat, com també una altra que hem presentat per a millorar la transparència i la informació a la ciutadania en la qual sol·licitàvem que es pengen en la web municipal totes la mocions aprovades en ple municipal”, ha declarat Subiela, qui ha advertit que “no podem parlar de transparència i participació si ni tan sols informem la ciutadania del que fem en els plens municipals”. “Portem reclamant-ho cinc anys”, ha conclòs. 

Pujar