elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot sol·licita més il·luminació i neteja en els pipicans

Cs Burjassot sol·licita més il·luminació i neteja en els pipicans
  • Toni Subiela: “Cal millorar el seu manteniment, també en la restauració de mobiliari i elements de joc per als animals”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Burjassot, Toni Subiela, ha reclamat “més il·luminació i neteja en els pipicans” a través d'una moció que es debatrà dimarts que ve i en la qual també ha sol·licitat “un major manteniment del mobiliari”.

El regidor de Cs ha explicat que “els pipicans s'han convertit en un element més de la nostra ciutat, però des de Cs Burjassot no estem d'acord amb les condicions de manteniment que pateixen”. Per a Subiela, “no sols la neteja hauria de ser molt més freqüent, sinó que la cura i la reparació de bancs, fonts i elements de distracció canina deixen moltíssim a desitjar”.

A més, ha afegit, “la il·luminació és insuficient i ara, amb menys hores de sol, és més perceptible”. “Aquesta falta d'il·luminació no suposa tan sols una incomoditat per als usuaris, sinó també inseguretat perquè es converteixen en racons molt foscos amb poc pas de gent i nul·la visibilitat”, ha advertit.

“Dóna la sensació que el concepte de pipicà està associat al de solar: una tanca i un contenidor amb una granera i un recollidor, tot vell i brut, i ja tens muntat un pipicà a Burjassot”, ha lamentat.

En la mateixa línia, ha esgrimit, “no podem oblidar que els gossos van amb els seus amos, que som ciutadans als quals ens agradaria estar amb les nostres mascotes i veïns en un lloc net, amb bancs on asseure'ns i una mica d'ombra; en fi, no demanem miracles”.

Pujar