elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burjassot programa un Nadal ple de màgia i fantasia amb multitud d'activitats per a tota la família

Burjassot programa un Nadal ple de màgia i fantasia amb multitud d'activitats per a tota la família
  • La visita de Papà Noel i els reis Mags, cinema, musicals i moltes sorpreses omplin d'esperit nadalenc una àmplia programació

Amb l'encesa de les llums de Nadal del municipi, l'Ajuntament de Burjassot ha donat el tret d'eixida a les activitats nadalenques d'enguany que culminaran, la vesprada del 5 de gener de 2023, amb la visita de les seues Majestats, els Reis Mags d'Orient.

Abans d'aqueixa data tan assenyalada per a xicotets i majors, les activitats se succeiran al llarg de les setmanes gràcies al treball realitzat des de totes les àrees municipals que han creat una programació oberta a la ciutadania, gratuïta i pensant en el gaudi de totes les veïnes i els veïns de Burjassot.

L'arribada de Papa Noel, la vesprada del 22 de desembre sobre les 18.00 hores a la Plaça Sequera (darrere de l'Ajuntament) serà molt especial enguany ja que vindrà carregada de moltes sorpreses que, d'assegurança, deixaran als presents amb un gran somriure dibuixat i, és que, qui diu que no és possible que neu a Burjassot?...

Després d'aquesta vesprada en la qual Papa Noel recollirà les cartes dels xiquets més ressagats, la següent de les activitats arribarà el dilluns 26 de desembre al Centre Cultural Tívoli on, a partir de les 18.00 hores la companyia de Row tornarà a fer de les seues a Burjassot posant en escena L'aprenent de bruixot, un musical gratuït cargadísimo de màgia per a públic familiar.

No faltarà a la seua cita amb les xiquetes, els xiquets i joves del municipi la Burjajove que, del 2 al 4 de gener de 2023 omplirà d'activitats la Casa de Cultura, començant amb la festa de benvinguda de l'any que tindrà lloc el dilluns 2 de gener. A partir d'ací, els dies 3 i 4 se succeiran els jocs, les activitats amb temàtica nadalenca, els tallers i un campionat d'escacs per als més xicotets organitzat pel Club d'Escacs de Burjassot. A més, el 4 de gener tindrà lloc l'espectacle musical Beatles for Kids.


Els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb els més xicotets de Burjassot

Un dia més tard, la vesprada del 5 de gener, els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb Burjassot, municipi que enguany tornarà a citar a la ciutadania al Parc de La Granja a partir de les 18.00 hores. Per segon any, aquest espai municipal es convertirà en el campament de Ses Majestats i, Melchor, Gaspar i Baltasar rebran a totes les xiquetes i els xiquets que passen a veure'ls. Els xiquets de Burjassot, al costat de les seues famílies, entraran en un món de fantasia en el qual podran gaudir de diferents escenes, animacions estàtiques, música d'ambient en cadascuna de les escenes, llums...

A totes aquestes activitats s'uneixen la programació cinematogràfica de Nadal del Tívoli, la Fira i el trenet de Nadal que, en el seu cas, recorrerà els carrers de Burjassot perquè xicotets i majors puguen viure el Nadal d'una manera divertida, veient l'esperit nadalenc de cada racó del municipi i gaudint com mai d'aquests dies de màgia.

Consulta la programació completa i tots els horaris en www.burjassot.org

Pujar