elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot critica que el govern municipal rebutge escometre accions urgents en el barri de Lauri Volpi

Cs Burjassot critica que el govern municipal rebutge escometre accions urgents en el barri de Lauri Volpi
  • Subiela: “És lamentable que els socialistes no vulguen solucionar el problema de brutícia i deixadesa que té Burjassot”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Burjassot Toni Subiela ha criticat que el govern municipal rebutge escometre accions urgents en el barri de Lauri Volpi”. “La nostra moció pretenia recuperar aquest barri, que cada vegada està més deixat, no sols a nivell de neteja sinó també a nivell comercial”, ha explicat. 

En la mateixa línia, ha destacat, “la brutícia  s'acumula en voreres, cantonades i contenidors, i l'abandó del mobiliari urbà i de les xicotetes zones verdes esguiten el barri”. “Aquesta falta de neteja la pateix tot el municipi, però Lauri Volpi és un punt negre on l'acumulació de brutícia és major”, ha denunciat. 

A més, ha recordat Subiela, “Lauri Volpi era un dels eixos comercials que tenia Burjassot, però la crisi de 2008 i els canvis en les direccions del trànsit, l'han convertit en un barri de persianes baixades i voreres sense vida”. 

En aquest sentit, ha concretat, “la iniciativa taronja també proposava que en el Pla d'Acció Comercial, que a proposta de Ciutadans s'està posant en marxa, s'incloguera la possibilitat de recuperació dels antics eixos comercials, com són el de Lauri Volpi i el de Jorge Juan”. 

Per a l'edil de Cs, “Burjassot ha perdut una oportunitat per a salvar aquesta situació crítica perquè el PSOE és l'únic que no veu aquesta urgència”. “És necessari que s'incrementen les accions de neteja en tot el poble i que es repasse urgentment l'estat del mobiliari urbà, posant l'accent en les zones més deteriorades, com és el barri de Lauri Volpi”, ha insistit, al mateix temps que ha assegurat que “Cs continuarà treballant fins per a aconseguir-lo”. 

Pujar